ציטוט:
פורסם במקור על ידי gorneo1
אין ממש מה להסביר, קלעת לנקודה הנכונה +-...
פיתוח גוף לכשעצמו הוא חצי כוח לא נכון מהיסוד שלו, כי כוח הוא טריגר משני בו... ופונקציונאליות היא גם לא הכי מדוברת...
לעומת זאת גם להרים כמו טנק אבל להיראות כמו רבע עוף או או פרה זה לא משהו...
העניין הוא השילוב, מי שגם נראה טוב וגם מרים הרבה... ומעבר להכל הפונקציונאליות, זה שאתה חזק או נראה טוב לא אומר שאתה באמת יכול לעשות עם זה משהו...
זה צריך להיות אמצעי לקידום מטרה לא המטרה עצמה...
זאת הדעה שלי אניוואי...
|
האם קיימת נוסחא שתמזג בין ענף הכוח לבין ענף היופי בצורה שתתן לשניהם כבוד ופאר? אני מאמין שהיא קיימת, אך היא מיועדת לחובבנים וחובבנות בה היא שם המשחק.
אני תמיד האמנתי במשפט זה לא איך הגוף שלך נראה - זה מה אתה עושה איתו.
הרבה יותר פטיש בעיניי לראות תחרות של האיש הכי חזק בעולם נגיד מכל תחרות פיטנס כזאת או אחרת.
לדרג אדם לפי אסטטיקת גופו ומיקום הקוביות שלו זה אחד הדברים הפרמיטביים בעיניי. כי ידוע שבבנייה הזאת, אין הרבה עזרה של אלמנטים מנטלים לדוגמא. אלמנט מנטלי חזק בעיניי, זה לדעת להתמודד עם משקל על המוט ולקחת את זה עד הפוש האחרון. בבאדיבילדינג אתה עובד לשבור את הגוף בשביל שיאים, בפאוור ליפטינג זה שונה, אתה שובר שיאים בשביל הגוף. לדעתי ההבדל הזה שם דגש ענק במה שמבדיל בין ספורט אמיתי לסתם ספורט חובבני ואופנתי, איפה שקיימת שאיפה מוגזמת להלניסטיות ויופי הגוף על פניי הבאת הגוף לשיא יכולתו תוך כדיי התקדמות כואבת ומתדמדת.