צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-10-15, 15:14   #1847
Idan Golani
חבר פעיל

הסמל האישי שלIdan Golani

אימון a יום שני 12/10/15

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 150, 185ק"ג כשל
בנצ' פרס: 60, 80, 100, 122.5ק"ג ל4 חזרות חזרה חמישית הספוטר עזר אז זה לא נחשב מן הסתם. סט שני סגרתי 5, סט שלישי 3 חזרות וחזרה רביעית כשל
חתירת פנדליי: 60, 70, 90ק"ג 5*5
דדליפט: 60, 100, 140, 160, 200ק"ג לחמישייה!!!!!!

טוב אז ככה, סקוואט לא יכולתי גם לסגור חזרה ירדתי לבור וזה קבר אותי למטה
בבנצ' פרס ניסיתי הפעם לאחוז ממש טיפה יותר רחב ממה שאני רגיל סתם לראות איך זה וזה היה לי הרבה יותר קשה ובגלל זה גם בסט הראשון עם ה122.5ק"ג הצלחתי לסגור רק 4 חזרות כשהחמישית הספוטר עזר
אמרתי חייב לסיים את זה כמו שצריך סט הבא אחזתי כמו שאני רגיל והצלחתי לסגור 5 כשהישבן עלה בחזרה החמישית אבל למי איכפת חח ובסט השלישי הצלחתי לסגור רק 3 חזרות ורביעית כשל כי כאן כבר זה היה לי נורא כבד בלי קשר כי לא הייתי קרוב בכלל לסגור את זה לנפח וזה היה די צפוי למען האמת אבל לפחות סגרתי סט אחד כמו שרציתי מהתחלה
חתירת פנדליי אני חייב דחוף להעיף את זה כמה שיותר מהר פשוט כבר התחלתי אז הייתי חייב לסיים אני לא אוהב איך שזה גורם ל"יתר צ'יטינג" ולא באמת מועיל במשהו אני בהחלט מעדיף פאוור קלינים בטכניקה נוראית מאשר את התרגיל הזה ולסיום כדי ללכת הביתה בהרגשה טובה החלטתי ללכת על דדליפט כבד לחמישייה (גם במילא דדליפט אני עושה רק ביום שישי ואין טעם אימון לפני זה לעשות גם דדליפט באמצע שבוע כפי שעשיתי באימונים האחרונים) סגרתי עם 200ק"ג 5 חזרות עם המון קושייייי!! בעיקר ב2 החזרות האחרונות היה לי מאוד קשה לנעול
אבל בזכות הדדליפט הזה אני יכול לאמר לכם כאן ועכשיו....בסה"כ היה בהחלט אימון קטלני ביותר!!!!!!
Idan Golani מנותק   הגב עם ציטוט