צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-10-15, 14:42   #1848
Idan Golani
חבר פעיל

הסמל האישי שלIdan Golani

אימון b יום רביעי 14/10/15

פרונט סקוואט (אחיזה מוצלבת): 60, 100, 120ק"ג 3*6!!!!!! Pr!!!!!!
בנצ' פרס עם עצירה על החזה: 60, 80, 110ק"ג 5*3!!!
חצי סומו דדליפט: 60, 100, 150, 190, 205ק"ג לחמישייה!!!!!!

אימון פסיכי!!!!!! מה שכן הפרונט סקוואט זה גיהנום מבחינת האחיזה ניסיתי הכל בקשר לאחיזה מוצלבת לשים את זה כמה שיותר מאחורי הכתף קידמית זה עדיין מחליק פשוט בכל סט נלחמתי גם מבחינת הסקוואט עצמו בלעלות מהתחתית וגם מבחינת לנסות להחזיר כל פעם את המוט למיקום שלו היו סטים שזה היה קרוב מאוד להחליק ונלחמתי עם זה אחרי הסט הראשון הבנתי שזה הולך להיות לא טוב אבל תכננתי לסגור 6 סטים של 3 ואמרתי לא משנה אני סוגר את זה ופשוט פעם הבאה אם אני אעשה שוב פרונט סקוואט זה יהיה רק באחיזה של קלין
המשקל גם היה כבד מאוד וזה pr ל6 סטים של 3 וגם באחיזה הנוכחית (שמן הסתם אני לא ממשיך איתה אם אני אמשיך לעשות פרונט סקוואט)
עשיתי בנצ' פרס עם עצירה על החזה ל3 סטים של 5 עם 110ק"ג והיה לי די קשה אפילו מאוד אבל סביר
סיימתי עם חצי סומו דדליפט כשהמגנזיום שנשאר לי בתוך שקית הלכה לי פתאום לאיבוד ולא מצאתי אותה (בכל מקרה משבוע בא כנראה אני קונה בלוק) אמרתי אני אעשה 5ק"ג יותר מהדדליפט קלאסי שהיה לי ופשוט אני רוצה לבדוק את עצמי בין הקלאסי ולחצי סומו כל פעם
הסומו היה לי מאוד קשה ולקחתי כמה שניות טובות בין חזרה לחזרה בעיקר בגלל האחיזה וגם מבחינת המשקל שפשוט גמר אותי שמתי לב הקושי אצלי (גם בסומו יחסית) היא בנעילה אך זה השתפר עם הזמן ואני באמת רוצה לראות עד כמה אני יכול למשוך עם הסומו
שמחתי מאוד לסגור חמישייה ועוד כשהייתי בלי המגנזיום!
בהחלט ניתן לומר כאן שבסה"כ היה אימון קטלני ביותר!!!!!!
Idan Golani מנותק   הגב עם ציטוט