אימון עצימות יום שישי 23/10/15
לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 140, 160,
185ק"ג לשלישייה!!!!!!

חצי-סומו דדליפט: 60, 100, 140, 190,
217.5ק"ג 1*2!!!!!!

בנצ' פרס: 60, 80, 100, 110,
130ק"ג לשלישייה!!!!!! חוזרים לעניינים!
תענוג של אימון!!! סקוואט נתתי עם 185ק"ג לשלישייה עם המוווון קושי וחזרה שלישית עלתה בצורה מאווווד איטית ואולי גם מכוערת אבל היי זה לא צריך לעניין אם זה עלה בצורה יפה איטי או מהיר העיקר שעלה!

חצי-סומו דדליפט שמתי 217.5ק"ג כשבעיקרון רציתי לתת סט של 2 או 3 ידעתי שזה הולך להיות מאוווד קשה הצלחתי לתת רק סינגל ונסיון לעוד חזרה המוט לא התנתק מהקרקע
אז בעצת חבר נחתי ונתתי עוד סט לסינגל כשניסיתי שוב לבצע עוד חזרה אבל עדיין המוט לא התנתק מהקרקע
זה די היה צפוי אך אני מרוצה מ2 סטים של הסינגל שנתתי זה היה מאוווד כבד וקשה לנתק מהקרקע וגם לנעול כשבסט השני בסינגל הטכניקה טיפה הייתה די טובה כשהמוט היה קרוב יותר לגוף (גם החבר אמר שזה היה נראה יותר טוב מהסט הראשון)
בנצ' פרס עם 130ק"ג ל3 שמאוווד הופתעתי שעלה בקושי 1! סגרתי את החזרה השניה עם המווון מלחמה ובחזרה השלישית זה כבר היה בלתי נמנע הישבן התנתק ממש מהישבן אך מבחינתי העיקר שנתתי שלשה עם 130ק"ג! שאני מאוד מרוצה מזה
בכללי זה האימון העצימות הכי טוב שהיה לי מזה המון זמן כבר! חח כן אני יודע שבכל אימון אני רושם שהיה קטלני ואכן זה ככה אך האימון הזה הלך בצורה טובה מאוד מאז שסיימתי להתקדם בטקסס, כי אפשר להגיד שמאז שסיימתי את המתכונת של טקסס (חוץ מהנפח לבנצ' פרס שאני עדיין מנסה לעשות) לא היה לי באמת אימון עצימות באמת טוב כל כך מאז שהצלחתי להתקדם בכל שלושת התרגילים המורכבים
אך הפעם זה האימון הכי טוב שהיה לי מאז סיום ההתקדמות בטקסס!
אז כן גם הפעם עם המון שמחה....בסה"כ בהחלט היה אימון קטלניייי ביותר!!!!!!