צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-12-15, 15:07   #1871
Idan Golani
חבר פעיל

הסמל האישי שלIdan Golani

אימון a נפח יום שני 07/12/15

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 120, 150, 185ק"ג לסינגל!!!!!!
פרס בעמידה: 40, 50, 70ק"ג 5*5!!!!!!
פאוור קלין על מוטות ביטחון בגובה מעל הברך: 60ק"ג 3*6

היה למישהו חגורה אז השתמשתי בו לסקוואט, בכל זאת היה כבד בצורה מטורפתתתתת!! החזרה הזאת הייתה ניראת כמו נצח מרוב שהרגיש לי כבד אבל מרוצה שסגרתי סינגל
עושה מדי פעם פרס, אז עשיתי היום נפח ואומנם התחלתי ממשקל די גבוה לנפח והיה לי מאווווד קשה (טוב גם המון זמן לא עשיתי אותו) אך עדיין סגרתי את מה שרציתי עם ה70ק"ג ל5*5 בכל סט היה מלחמה עם המוט שאני אנעל אותו מעל הראש בעיקר תמיד ב2 חזרות האחרונות אומנם זה היה קשה מאוד אבל תמיד הייתה את התחושה שאני סוגר את כולם כפי שרציתי וכך היה ואני מרוצה מאוד! (עדיין המטרה העיקרית שלי זה בנצ' פרס ולנסות לשפר אותו) הפרס זה רק מדי פעם לא יותר מפעם אחת בשבוע וגם זה בקושי
לסיום פאוור קלין כששמתי את המוט על מוטות הביטחון בגובה מעל הברך, היה ממש מיותר גם התרגיל עצמו וגם הדבר היחידי שהרגשתי אחריו זה עבודה על האמות חח על כל מקרה בזבוז זמן על תרגיל טכני ולא חשוב כרגע יותר טוב הייתי מסיים עם הפרס ועושה עבודה כלשהו קלה על הדדליפט וכך חשבתי אבל בסוף עשיתי את הפאוור קלינים האלו וחבל שכך, לקח לפעם הבאה לא לבצע! גם מרגיש שזה לא אפקטיבי מכיוון שזה קודם כל מעל הכל תרגיל מאוד טכני וגם בלי קשר הטכניקה הייתה לא משהו בכלל אבל בכל זאת גם אם הטכניקה הייתה טובה יותר טוב שלא הייתי מבצע עדיף כבר תרגיל כוח כמו שצריך ומזה לסיים
בכל מקרה לא נורא מרוצה מהכל ובהחלט ניתן לומר שהיה בסה"כ אימון קטלני ביותר!!!!!!
Idan Golani מנותק   הגב עם ציטוט