צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-01-16, 14:34   #1888
Idan Golani
חבר פעיל

הסמל האישי שלIdan Golani

אימון a עצימות יום שישי 15/01/16

לואו-באר סקוואט: 60, 100, 150, 190ק"ג לסינגל!!!!!!
פוש פרס: 40, 50, 60, 77.5ק"ג לחמישייה!!!!!!
דדליפט קלאסי: 60, 100, 150, 190, 215ק"ג לשלישייה!!!!!!, נחתי על הספסל כמה דקות בודדות ואז נתתי עוד 2 חזרות!!!!!!

היה אימון קטלני ביותר!!!!!! סקוואט הרגיש כמובן כבד מאוד עליתי מהסינגל בקושי רב ולא היה ממש טעם ללכת על עוד נסיון ולהיכשל כי זה היה קורה אך עדיין מרוצה
מנסה עכשיו להתקדם בפוש פרס אחרי שמיציתי את ההתקדמות בפרס והלך מעולה! 77.5ק"ג לחמישייה היה די קשה בעיקר ב2 חזרות האחרונות הנעילה של המשקל מעל הראש אני כמובן צריך ללמוד להשתמש הרבה יותר חזק ובצורה עוצמתית ברגליים ככה שהנעילה תהיה כמה שיותר קצרה מבחינת טווח תנועה ואז אני מאמין שאני יוכל להרים משקלים כבדים יותר כי השיא בנפח זה 75ק"ג ל5*5 ושניסיתי המון פעמים עם ה77.5ק" סגרתי בקושי 3-4 לא יותר לסט אחד אז ההפרש בין הפוש פרס לפרס הוא לא כזה גדול כפי שאמרתי אני חושב שזה בעיקר בלדעת איך להשתמש ברגליים ככה שלא יהיה נותר הרבה טווח תנועה בנעילה וכל העבודה תתבצע על ידי הרגליים גם הרגליים היו די מותשות אחרי הסט הכבד הזה אבל כמובן שמרוצה מאוד מהמשקל כי זה מה שתכננתי לסגור לחמישייה ונותר עוד התקדמות בפוש פרס (הרבה יותר מעניין מהבנצ'!)
דדליפט קלאסי לסיום הצלחתי לתת שלישייה עם 215ק"ג ואז כל נסיון שלי לנתק את המוט מהקרקע לא הצליח אז החלטתי לנוח כמה דקות טובות על הספסל ואז לבוא ולתת עוד 2 כדי להיות רגוע חח
אומנם לא סט של 5 אבל היי מבחינתי זה גם בסדר גמור ואני מרוצה שלפחות הצלחתי לתת שלישייה בסט אחד ואז עוד לנוח ולתת עוד 2!
סה"כ בהחלט ניתן לומר שזו האימון העצימות הכי קטלני שהיה לי ביותר!!!!!!
Idan Golani מנותק   הגב עם ציטוט