צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-03-07, 13:09   #11
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אין תלונות , כל המדריכים גם עוזרים וגם סוסים , ובזמן הפנוי עושים סקווטים עם 300 קילו.

אני מת על המכון שלי מכון קלאסי לבודיבילדינג אבל שגם נותן לנובים הזדמנות (לכן יש קצת נשים והרבה נובים שחיפים)

אבל בחדר כושר הקודם ... כבר לא זוכר את האמת אבל תודה לאל שאני לא מתאמן שמה יותר.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
יש אצלנו מדריך גבר אם אופי נשי כזה אני שונא את האנשים האלה אני מסוגל לרצוח אותם אחד אחד

קיצור תשמעו כמה הוא אידיוט דבר ראשון
באו אליו כמה ילדים בני 15 וחצי חדשים בחדר כושר ביקשו ממנו לקבל תוכנית אימונים והסבר ..התשובה שלו הייתה "מה פתאום יש משחק כדורגל זוז זוז אל תפריע"

כמובן שיש לו הרגל מטופש אחרי כל סט מסכן של תרגיל כתפיים הכי מוזר שראיתי בחיים שלי שאני אפילו לא יודע איך לתאר אותו הוא ישר רץ למראה ואומר לעצמו "יש יש התקדמות" השחיפון הדוחה הזה!

כמובן שהוא רואה מישהי צעירה הוא לא מכיר אף אחד ולא שומע הוא חייב לרוץ אליה ולשוחח איתה שיחת נפש על הגבר שהוא הכניס לו בתחת לפני כמה ימים ועל איך שהוא ברח לו

הא כן וכל הזמן קר לו אז מה הוא עושה במקום ללבוש חולצה או לבוא אם מעיל ולהתחשב במתאמנים בחדר כושר שמזיעים וקורעים את עצמם האידיוט פשוט מאוד מדליק את החימום בחדר כושר וכמובן אני שונא את הקשישות בנות 400 שבאות אליו ומצדיעות לו על זה
צריך לשים לו יד אחת על הבריח , יד שנייה לקחת לו את הצוואר , ופשוט לשלוף לו את הראש ביד עם עמדו השדרה מהגוף ולשפד את מה שנשאר על בארבל לחרא הזה

Leo מנותק