צפיה בהודעה בודדת
ישן 25-04-07, 14:10   #58
Der Metzgermeister
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Johnny
der metzgermeister, ההודעה שלך כל כך מצחיקה, הפלתי אותי מהכיסא. שתי השורות הראשונות אתה יורד על גאידמק, שאר ההודעה אתה רק מפאר אותו. אז מה אם הוא מאפיונר? אולמרט לא? נראה לך שהוא לא מושחת? ראבק אפילו הגמלאים נהיו מושחתים! מקבלים מהקופה תרופות בחינם חח.
לפחות העם ירוויח משהו מגאידמק והמיליארדים שלו, אם זה לנצח משחק כדורגל או להרים מנגל ענק לעם.
להזכירך, גאידמק היחיד שעזר לתושבי שדרות בתקופות היותר קשות, הוא שלח אותם לאילת. גאידמק הוא גם היחיד שמצא פתרון לתושבי הצפון בעיר האוהלים, הממשלה העתיקה את הרעיון אבל פתחה את הגרסה שלה רק ביום שבו הסתיימה הלחימה.
אני לא מפאר
אני אומר את הדברים שהוא עשה
גם היטלר הלך לחלשים שהוא רצה לעלות לשילטון, כמובן שאין מה הלשוות ביינו להיטלר אבל הוא לאט לאט קונה את המדינה.
במקום שהמדינה תעשה את זה ותגיד לו "לא אדוני, אתה לא יכול לעשות את זה" אז הם נותנים לו אור ירוק וככה הוא קונה את המדינה, הולך חלשים כי הם צריכים הכי הרבה.
אם הייתי ראש ממשלה הייתי מזמן מעיף אותו מהמדינה, תחשוב שבאים אליך לבית ופתאום משתלטים עליו ובתור ראש הבית כל הסמכות שלך הולכת לעזעזל.
הוא מראה עד כמה שהמדינה זאתי חלשה ובמקום שמהדינה תראה כוח היא נותנת לו להשתלט עליה. צריך להעיף אותו מהמדינה כמה שיותר מהר.

The Butcher לשעבר, השתדרגתי.
Der Metzgermeister מנותק   הגב עם ציטוט