ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
מי שמעיז ומסוגל ויש לו תרצון להצליח ולא מפחד לעבוד בעבודות שחורות כמה שצריך יצליח
זה הכל תלוי במי הבן אדם אני יכול להביא לך אנשים שאני מכיר שלא למדו 7 שנים וסוגרים חודש אם משכורת של ה180 אלף שקל ואני לא צוחק מכיר כמה כאלה אישית
אלה אנשים שוואלה תאמין לי סיפרו לי צחקו עליהם חבל על הזמן אחד מהם עבד כמנקה רחובות בזמן שבנה את הדיר שלו גם עזים וגם כבשים והיום סתכל הוא יחסית צעיר בין 35 אם מרצדס ונהנה מהחיים
נכון שיש מעטים כאלה אבל תאמין לי יש לך מוסר עבודה קצת רצון והתמדה ולא לפחד לקחת סיכונים אתה תצליח
כמובן שלימודים זה חשוב אני לא אומר שלא
פשוט אני מאוכזב ממערכת החינוך שהרסה אותי ובגלל זה אני לא יכול לילמוד הרסו לי תשנים הכי יפותשל החיים
אבל אני יצליח גם בלי זה
|
גבר אתה צודק יש אנשים כאלה גם אני מכיר מלא מליונרים שבכושי למדו בבית ספר אבל תקשיב למה לעבוד בעבודות שחורות אם אפשר למנוע את זה? תקשיב אחי.. אתה לא צריך לחשוב שגם אתה תיהיה כמוהם.. אתה בא בגישה קצת לא נכונה זאת דעתי כמובן.... אתה תמיד צריך לחשוב שאתה תוציא את המקסימום בכל דבר.. על תבוא בגישה שהינה הם הצליחו וזה וזה וגם אני יצליח כי זה טעות.. אני מכיר כמה שהצליחו בלי לימודים ביכלל אבל אני מכיר עשרות אלפים שלא הצליחו מהסיבה שלא למדו כך ש אחי.. זאת דעתי אבל אתה בנאדם מבוגר אם ראש על הכתפיים אז אני מאמין... שאתה יודע מה טוב בישבילך בכל אופן אמרתי את דעתי.