צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-04-07, 18:44   #4
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Zatochka
גבר אתה צודק יש אנשים כאלה גם אני מכיר מלא מליונרים שבכושי למדו בבית ספר אבל תקשיב למה לעבוד בעבודות שחורות אם אפשר למנוע את זה? תקשיב אחי.. אתה לא צריך לחשוב שגם אתה תיהיה כמוהם.. אתה בא בגישה קצת לא נכונה זאת דעתי כמובן.... אתה תמיד צריך לחשוב שאתה תוציא את המקסימום בכל דבר.. על תבוא בגישה שהינה הם הצליחו וזה וזה וגם אני יצליח כי זה טעות.. אני מכיר כמה שהצליחו בלי לימודים ביכלל אבל אני מכיר עשרות אלפים שלא הצליחו מהסיבה שלא למדו כך ש אחי.. זאת דעתי אבל אתה בנאדם מבוגר אם ראש על הכתפיים אז אני מאמין... שאתה יודע מה טוב בישבילך בכל אופן אמרתי את דעתי.

נכון אחי אתה צודק אבל כמו שאמרתי לך לא אכפת לי לעבוד בעבודות שחורות אני אוהב את זה אני אוהב לעבוד אם העזים אני אוהב עבודה קשה תאמין לי אין דבר יותר מספק מלעבוד עבודה קשה ולעשות אותה טוב וזה גם מאוד כיף כי אני לומד לתקן גם מנועים מינקות כול מני דברים
וגם כמו שאמרתי לך בעזרת השם אני גם לומד אצל דוד שלי איך לנהל עס עצמאי וכו מדי פעם וזו השעיפה שלי להקים עסק עצמאי
מערכתהחינוך דואגת רק לילדי שמנת ולילדים שחרשנים
אם בצפר סם זיין על איזה תלמיד שמיתקשה הוא מעדיף לתת לא בכיתה ז לטייל בחוץ וככה גם בכיתה ט ושמגעים לכיתה י יא יב שצריך לשבת על התחת ולילמוד הילד לא יכול ואז מענשים אותי ומיתיחסים אליו חרא
אם תסים לב זה בדיוק ככה יאללה שבת שלום אחי אני זז
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט