ציטוט:
פורסם במקור על ידי Shlomik
אם יש לך עייפות באופן קבוע הייתי מציע לך לעבור בדיקות דם, יכול להיות שהתזונה שלך לא מספקת את כל מה שהגוף צריך ובמקרים של חוסרים בדברים מסוימים אחת המתופעות לוואי היא עייפות.
בכל מקרה אם אתה לא רוצה לצרוך קפאין על בסיס קבוע אתה יכול לנסות גי'נסנג כחליטת צמחים בשילוב עם מנטה וקינמון זה אמור להאיץ את זרימת הדם ברמות מסוימות ואולי לגרום לך להיות יותר אנרגטי אבל שוב כמו שציינתי אם העייפות היא על בסיס קבוע הייתי עובר בדיקת דם או בודק את התוכנית אימונים שלי אולי אתה מתקרב לאימון יתר...
|
1. אין מצב שחסר לי משהו, התזונה שלי מאוד עשירה בכל ויטמין שאני מכיר, למקרה שיש איזה חוסר אחת לכמה ימים אני שם מולטי ויטמין בפה, גם בפרו קומפלקס שלי יש מלא ויטמינים שהם מכניסים!
2. גי'נסנג לפי הfda לא ממולץ לבני נוער, אני חושב להכין תה אשווגנדה אולי יעזור אנערף.. האשווגנדה גם נקראת ג'ינסנג הודי כי היא מאוד דומה לו בתכונות.
3. ביום יום אני אנרגטי ברמה ממוצעת ומעלה! הבעיה שלי באימונים, אחרי כמה סטים פתאום אני מרגיש עייפות.
4. אימון יתר? לא נראה לי, גם בגלל החגים יצא לי לדלג על אימונים וזה הרבה זמן.
5. תודה רבה לך על העזרה, אני אנסה לאכול את ארוחת לפני אימון יותר סמוך לאימון ועם יותר חלבון, אולי אין לי מספיק חומצות אמינו בדם בזמן האימון, אני אנסה אשווגנדה..
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"
ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg
"סמים הם סטרואידים לנשמה"
נמרוד
מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)