ציטוט:
פורסם במקור על ידי Recoba
תאכלס אני שואל ברצינות, מה לזעזעל אתם מוצאים בכדורגל ישראלי? הרמה זוועה, הניהול חובבני ברמות מטורפות, המגרשים מעפנים, כל הזמן רק קללות לשופטים ועצבים, אף אחד כבר לא נהנה מהכדורגל פה..
מה אתם מוצאים בו? 
|
אז מה אתה עושה פה אם ככה?!

הניהול חובבני ברמות מטורפות, המגרשים מעפנים כמו טדי, רמת גן, בלומפילד וכן הלאה, כל הזמן רק קללות לשופטים ועצבים למה אתה חושב שבאיטליה זה יותר טוב? קבוצה יורדת ליגה בגלל הפשעים של הקבוצה, עצרו את הליגה בגלל אוהדים למס' שבועות עד שזה יסתדר, מה אתה עושה רעש מהכדורגל בחול הכדורגל בחול רע יותר בכמה מידות מאשר במדינה הקטנטונת ויפה שלנו! תראה לי מדינה במימדים כמו של מדינת ישראל עם כדורגל יותר מוצלח! אף אחד כבר לא נהנה מהכדורגל פה, זה שאתה לא נהנה לא אומר שאני ועוד יותר מחצי מהמדינה הזו לא נהנים! איפה אתה חי? בבועה משלך? לך תחיה אותה באיטליה דחילק אחי מה יש לך? על מי אתה מתבאס? מה עשו לך השחקנים בארץ? מה עובר עליך, תירגע כולה כדורגל מה אתה כבר משווה בין מדינות אחרות למדינה שלנו המדינות הללו במימדים יותר גבוהים וצריך להודות אין מה לעשות, זו הרמה ולאט לאט היא עולה תאמין לי!
יום טוב גם לך אחי!
ושכחתי לציין! כל הכבוד לבית"ר ירושלים! קבוצה אהודה מס' 1 שלי! אין גדולה כמו בית"ר!