צפיה בהודעה בודדת
ישן 07-05-07, 19:53   #20
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Elna08
אז מה אתה עושה פה אם ככה?! הניהול חובבני ברמות מטורפות, המגרשים מעפנים כמו טדי, רמת גן, בלומפילד וכן הלאה, כל הזמן רק קללות לשופטים ועצבים למה אתה חושב שבאיטליה זה יותר טוב? קבוצה יורדת ליגה בגלל הפשעים של הקבוצה, עצרו את הליגה בגלל אוהדים למס' שבועות עד שזה יסתדר, מה אתה עושה רעש מהכדורגל בחול הכדורגל בחול רע יותר בכמה מידות מאשר במדינה הקטנטונת ויפה שלנו! תראה לי מדינה במימדים כמו של מדינת ישראל עם כדורגל יותר מוצלח! אף אחד כבר לא נהנה מהכדורגל פה, זה שאתה לא נהנה לא אומר שאני ועוד יותר מחצי מהמדינה הזו לא נהנים! איפה אתה חי? בבועה משלך? לך תחיה אותה באיטליה דחילק אחי מה יש לך? על מי אתה מתבאס? מה עשו לך השחקנים בארץ? מה עובר עליך, תירגע כולה כדורגל מה אתה כבר משווה בין מדינות אחרות למדינה שלנו המדינות הללו במימדים יותר גבוהים וצריך להודות אין מה לעשות, זו הרמה ולאט לאט היא עולה תאמין לי!
יום טוב גם לך אחי!

ושכחתי לציין! כל הכבוד לבית"ר ירושלים! קבוצה אהודה מס' 1 שלי! אין גדולה כמו בית"ר!
מה הקשר ללחיות באיטליה?

באיטליה נהנים מכדורגל, יותר נכון יש ממה להנות, יש שחקנים אדירים, יש ניהול יש הכל. זה שמוג'י האפס הזה עשה כמה קומבינות עם שופטים לא מוריד מהאיכות של הליגה האיטלקית (שבעונה הבאה תהיה איכותית ביותר).

גבר, אין טעם שתמשיך להתכחש למציאות, הכדורגל פה מגעיל וחובבני, רמת הכדורגל עצמה היא בדיחה (למעט מספר קבוצות שלפעמים מציגות יופי של כדורגל, אבל בכללי זה בדיחה), וכן האיצטדיונים פה על הפנים, 2-3 איצטדיונים טובים לא יצליחו לעוות את המציאות.

הכדורגל פה לא יתקדם על שיחליטו להשקיע בו במקום לזיין ת'מוח כל היום על מה כן רוצים, או לא רוצים לעשות.

וכמו שאנטון אמר, כולה אליפות של מסכנה של ליגת העל. אני שם לב שכל העונה אף אחד פה לא נהנה מהכדורגל (כי בתאכלס אין גם מה להנות ממנו), אנשים רק רבים במגרשים, אנשים רק מחפשים על מה לריב ולקלל, זה לא כדורגל. כדורגל איכותי זה אנגליה, ספרד, איטליה, גרמניה. אתה אשכרה רואה אוהדים שבאים להנות (לרוב, תמיד יש יוצאים מן הכלל).

יאלה תמשיכו להנות בבועה שלכם אחים!
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט