ציטוט:
פורסם במקור על ידי Night_Wolf
לתשומת ליבכם!
אנשים אני אחד האנשים במאוד ותיקים בפורום ובהחלט מכיר ומעריך פה כל אחד ואחד מכם אבל אני חושב שאתם טועים!
הפורום VIP נועד לכולם וזה שאין לכם גישה אליו זה בגלל שתאמינו או לו הפורום עדין בבניה!
ואם אתם רואים איזה 4-5 חברים שיש להם גישה לשם אתם לא צריכים לקנא! ולא לעשות מזה סלט!
אתם לא מפסידים כלום!,פורום VIP זה פורום קצת יותר רציני משאר הפורומים פה והוא נועד מחקרים של בודיבילדינג מחקרים על תוספי מזון וכו' לא סתם בישביל לסים תמונה של ג'י קטלר וזהו.
הפורום הזה לא תוסס כרגע ויש עוד הרבה מה לשפר בו וחלק מהסיבות שהוא לא נפתח עדין לקהל הרכב הן
בגלל שלא כל מסתנן מסריח שמפרסם את חיים בן פסח
או מאיים בדקירה ומכות
או סתם נכנס כדי להציף ולקלל ולריב ולעשות שטויות יוכל להכנס לשם!
הפורום הזה נועד לחברי ישראלבודי בלבד בישבלכם וזה שאין לכם גישה אליו כרגע תאמינו לי שאתם לא מפסידים שום דבר!
אתם תיראו שבסופו של דבר לכולם תהיה גישה לפורום הזה ותוכלו להינות ממנו כשהבניה שלו תסתיים!
אל תקחו הכל ללב אחרי הכל זה רק פורום והפורום הזה נועד בישבילכם ובעתיד שהוא יושלם תכנסו אליו ותראו מזה בודיבילדינג ברצינות אז מספיק אם השטויות
נ.ב
סימו לב שלי אין גישה לVIP ואני ממש לא מתרגש מזה 
|
אחי, אתה נמצא פה חצי מהזמן שאני נמצא פה, אני פה עוד מהפורום הישן שהוא רק נפתח, למה לא מגיע לי לראות הודעות מפורום VIP??, אני מבין את הקטע שלא כל אחד רוצים שהוא יראה אז שנסגור על פשרה שכל משתמש מעל 500 הודעות, או פחות או יותר, יוכל לפחות לפחות לראות מה שבפורום, ומה זת'ומרת פורום בבניה? מה זה נראה לך אתר בנייה??