צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-05-07, 13:36   #129
HammEr-StriKe
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
ברוס לי התאמן עם צ'אק נוריס אבל אף פעם לא היו ביניהם יחסי מאמן - מתאמן. מה גם שהוא לא היגר לארה"ב אלא נולד שם (סאן פרנסיסקו). בחייאת רבאק, תקראו קצת לפני שאתם שופכים מידע.
אולי תקרא אתה.. תחפש בויקיפדיה "ברוס לי" ותראה.. נכון שהוא נולד בסן פרנסיסקו כשהיה תינוק ההורים שלו חזרו לסין שם הוא גדל עד גיל 19 ואז חזר לארה"ב אוקיי זה עדיין ניקרא להגר.. אולי תקרא אתה קצת לפני שאתה שופך מידע..
לגבי צ'אק נוריס זה מה שהיה כתוב בויקיפדיה -
"בין השחקנים שהושפעו ממנו ביותר נמנים צ'אק נוריס (אשר היה תלמידו ואף שיחק איתו בסרטו של לי - דרכו של הדרקון כיריבו של לי)", הוא לימד אותו שיטות לחימה שונים שצ'אק נוריס לא ידע, הוא לימד אותו עקרונות ודברים רבים על לחימה שצ'אק לא ידע.. הוא פשוט נחשב לתלמיד שלו.., ודרך אגב גם בולו יאנג למד מברוס כל מיני דרכי לחימה שונים ומרובים.. ועוד שחקנים רבים כמוהם.. לא הבנתי מה אתה כל כך בספק.. חחח
לגבי זה שהיגר לארה"ב -
"אביו נתן לו מאה דולר ושלח אותו לארצות הברית, דבר שהתאפשר עקב אזרחותו האמריקאית.", זה לאחר שהוא הסתבך בקרבות רחוב ברחובות הונג-קונג וכך הסתבך עם המשטרה, המשטרה איימה על הוריו שיעצרו אותו בגלל ההשתתפות בקרבות הרחוב אז אביו נאלץ להוציא אותו מהונג קונג ולכן היגר לארה"ב..

אני יודע את זה בלי הויקפדיה הזאת, פשוט הבאתי את המידע משם.. בשביל להוכיח לך שלא סתם שפכתי מידע.. אז בחייאת רבאק תבדוק טוב לפני שאתה שופך את המידע שלך.. יום טוב..
HammEr-StriKe מנותק   הגב עם ציטוט