ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
רק שזה בלתי אפשרי כי
איזה 20% מהמדינה עדיין שמאלאנים
אחוז דומה ימניים לאומיים \ דתיים
ואחוז דומה חרדים וכו'
5% כל מיני קב' קיצוניות ולשאר לא אכפת.
|
וואלה..הרבה יותר מ20%.בפעם האחרונה שבדקתי הציבור הצביע בשביל מפלגה שדווקא כן העלתה 9000 יהודים לא"י.
סתם הערת אגב,אני שמאלני-מאד שמאלני,אפילו פעם אחת הצבעתי למפלגה רידיקאלית(סתם כי לא היה לי למי-עבודה זה לא שמאל,וכול עוד האיש עם הסיגר נמצא במפלגה אליה אני מצביע מאז שנתנה לי הזכות-אין לי לחפש שם)-האם יש בעיה מסויימת עם זה?
כי אתה מוזמן לבוא ולהגיד את זה לרס"ן א,מפקד פלוגה בשלדג,רס"ן ב-טייס קרב בחיל האוויר,סמ"ט ב באחת מטייסות הקרב בצפון הארץ, או של א.ג,מפק"ץ במטכל,י.ש(שייטת),ע.ד(מטכ"ל)-ואלו בסך הכול אנשים מהמחזור שלי,כולם שמאלנים הרבה יותר קיצוניים ממני.
שאני אבין,יש לך בעיה מסויימת?אותם "שמאלנים בוגדים" שומרים עליך בלילות,כשאתה וחבריך מקלידים מאחורי המקלדת ומציעים פתרונות איך לשטח את עזה..
וואלה,בוא נשטח את עזה.בוא נזרוק נפלם ופצצות שטיח ופצצות מתגלגלות.זה בטוח יעזור.
רוב הפלסטינאים נגד ירי הקסאם(סקר שהתפרסם בארוץ 11)-אבל עזוב,בוא נפגיז אותם.בוא נייצר עוד מאות מחבלים מתאבדים פוטנציאלים(אפשר לחשוב שהכיבוש לא מייצר כאלו מדי יום..),נאבד כול לגיטימציה בין לאומית,וגם לא נפסיק את ירי הקסאם.
החמאס הוא גוף פוליטי-בנוסף להיותו ארגון טרור נתעב-והוא יפסיק מתי שהוא ירגיש לחץ מהציבור.זה קרה לאחר חיסול יאסין(רגיעה),וזה יקרה גם בקרוב.מה מונע מהחיזבאלה לשטח את כול הצפון כרגע?יפה.אין לו תמיכה בציבור.
לאחר שהמודיעין ישתפר(להביא מודיעין מעזה זה לא טיול בפארק,זוהי לא הגדה ששם אנחנו שולטים ואותה אפשר לחנוק)ויתורגם לסיכולים(כן,בקרוב מוחמד דגאברי יצטרף ליאסין בשמיים אני מניח..),הקאסמים יפסקו עד הסיבוב הבא.הם לעולם לא יפסיקו,אבל אין מה לעשות.מישהו בעולם בכלל ניצח את הטרור?