SuzukiR אחי קראת את המחשבות שלי בקשר לחשמל והמים!!!! ועוד צריך להוסיף לנתק בזק, פלאפונים, אוכל וגז. אבל בעיניין החיילים החתופים לא. אני חושב שבתי כלא בישראל זה כמו בתי מלון בשביל מחבלים כי הם באים לשמה להירגע ולהתחלף בידע (אם היה לנו בתי כלא כמו ברוסיה אז היה יותר טוב). לכן, מה זה משנה כמה אסירים תוציא החוצה? הרי תקציבים ענקיים באים לשמה ועוד הצלב האדום עוזר להם (ד"א בשואה הצלב האדום לא עזר ליהודים שהיו בגטאות ומחנות השמדה כי כיאילו הם לא היו אסירי מלחמה אז...). אבא שלי פעם בנה (הוא מהנדס) איזה מתקנים בבתי כלא בין אילת לב"ש ושמה הוא אמר שהוא לא הבין מי יושב בבית כלא הוא או שהפלסטינים (תשאל את השומרים שעומדים כל היום בחום את אותה השאלה, תקבל אותה תשובה). כיאילו הם המחבלים ישבו בתאים עם מזגנים, נתנו להם עיתונים כל יום, אוכל, מחשב, טלויזיה ועוד... כל איזה שבוע הגיע המשפחה שלהם לביקור (ד"א היו המון מקרים שהמשפחה דקרה את השומרים). כיאילו מובן שהכסף בא מאנשים שמשלמים מיסים או מאנשים שעובדים בדיוק כמו אבא שלי ואבא שלך. לכן אני חושב שעדיף לשחרר כמה שיותר מחבלים מהכלא כדי לשחרר את החיילים (כי זה יותר חשוב). ישראל צריכה לעשות דבר אחד, לפתח כלכלה חזקה (מה שאין לנו, אל תאמינו מה שאומרים בחדשות כי הכלכלה מתפתחת בגלל ירידת הדולר בעולם ובגלל שההמיליארדרים פה מתפתחים, כלכלה עולה זה לפחות מתי שהמשכורת עולה והמחירים יורדים), לשים זין גדול ושמן עם ברית מילה על אירופה, ולעשות חוק של עונש מוות בתליה כמובן ושריפת הגופה. (ככה כמו ברוסיה יחד עם תנאים ירודים, לא להגיד להם מתי יבוצע התלייה, לאחד זה יקח יום, לשני חודש, שנה שנתיים וכו"... ככה שכל יום הוא יצפה במוות).
עוד דבר, הטילים שאנחנו מפוצצים אותם, עולים די הרבה נכון?? אז למה לא להשקיע את הכסף הזה במקום לפוצץ איזה בית ריק, בסטודנטים??? הרי זה יותר חשוב לדעתי כי מה שאנחנו מפוצצים אותם זה לא מביא כלום, זה מסלים את המצב עוד יותר!!! ולמה החיילים שלנו כל הזמן נכנסים לשמה, לעזה??? הרי החיילים הישראלים זה הכי קדוש בשבילי, למה לסכן את החיים שלהם או של אזרחי המדינה כדי לא לסכן פלסטינים מסכנים שמתרבים כמו חיידקים?
בעיניין הבדואים תאמין לי אני מכיר אותם די טוב (אבא שלי עובד בחברה ערבית לצערי). זה נכון שהרוב הגדול (ממש גדול) לא עובדים בכלל ולכן מתי שאתה לא עובד יש לך זמן לחשוב על דברים אחרים כמו פיגועים למשל. בעיניין הקצבאות, כתושב באר שבע לא חידשת לי דבר (כיאילו אמרו בחדשות שעוד 10- 12 שנה לא יהיה ירושלים לכן גם את ישראל כי הכל יחסי).
אחרון, אתה אמרתה משהו בעיניין הזקנים, אני יגיד לך דבר הבא:
יש להם עוד שיטה לקבל כסף (שיטה די חדשה יחסית). יש ערבי יראלי וערביה פלסטינית. הערביה לא יכולה לבוא לפה או לחיות פה. מה הם עושים? מתי שהערביה מולידה (לא חייב שהילד יהיה אפילו מאותו ערבי ישראלי), הערבי- ישראלי משלם על הניתוח ואומר למשרד הפנים שזה הילד שלו ואז הוא מקבל במהלך 18 שנה כסף והערביה חוזרת אם הילד לעזה. אחרי 18 שנה כמובן הילד יכול חופשי לבוא לפה. כמובן יש שיטות יותר מתוחקמות.
רגע הם באמת רק 19%? כי בשנת 1991 הם גם היו בערך 17 אחוז או ככה. יכול להיות שזה מספר מוקטן?
עריכה: ווין דיזל אין לי בעיה שאתה שמאלני. הרי אנשים כמוך חושבים שאנשים כמוני הם גזעניים נכון? מרץ אומר את זה תמיד. אז אני יגיד לך דבר: אנשים כמוכם הם גזעניים! כי אתם נגד העם שלכם יותר בעד ערבים. מה יכול להיות יותר גזעני מזה?
ועוד אני לא גזעני כי:
גזענות זה מתי שאתה שונע עם מתוך מניאים אישיים/ אידיאולוגיים/ או סתם סיבה שאין לך מה לעשות כל היום. אני פשוט דואג לעם שלי ומבין שערבים זה לא סתם שנעה, זה עיניים של הישרדות או הם או אנחנו. לכן זו לא גזענות. דוגמא טובה עם זקן זה שואה: הרי היהודים לא הפריעו לאף אחד, לא היוו סכנה אך השמידו אותם. פה המצב שונה, הערבים רוצים להשמדנו.