לא הבנתי ממש למה היא לא תלויה. כי נגיד נשק מקבלים מארצות הברית וכאלה. קיצר שנה הבאה יבואו הדמוקרטים לארצות הברית בבחירות, ודרך אגב הם תומכים שנעשה משא ומתן עם סוריה, ז"א נחזיר את הגולן כנראה (איזה אחת מהבחירים אצל הדמוקרטים כבר אמרה לנשיא הסורי את זה). בעיניין אירופה והעולם יש משהו שנקרא בג"ץ. למה הוא שמאלני כל כך? או יותר נכון אנטי ציוני? הרי בג"ץ בכל פסיקה מסתכל על אירופה ועל העולם. משמע הוא מאוד רוצה שהעולם יחשוב שיש פה דמוקרטיה. מה עשה הנשיא בג"ץ הקודם? (לא זוכר איך קוראים לו אהרון ברק או משהו) הוא ביקר ישר בארצות אירופה אחרי שהתפטר וכולם היכירו אותו שם כ"מייצג הדמוקרטיה של ישראל". למה? כי הפסיקות של בג"ץ היו ברוב נגד המדינה.
הפצצת הכור העיראקי היה לפני המון זמן. אני מדבר על היום. ישראל ד"א לפני שהתחילה להילחם בלבנון הייתה צריכה לקבל את אישור ארצות הברית אז זה אומר הרבה דברים על הריבונות שלנו. ברגע שלארצות הברית לא יהיה אינטרס כלכלי או צבאי בנו, היא לא תתמוך בנו יותר. וככה כנראה יהיה. סוזוקי, אני לא מבין איזה ייצוא מביא להם מיליארדי דולרים?
לי בכלל יש דעה שכל השוויטות, שחיתויות, קסאמים, כולם מדברים רק על האיום הגידול הדמוגרפי הערבי, כולם עושים אזרחות כפולה או מנסים לעשות, "השאלה" הערבית וכו... זה חלק סממנים שלבסוף מביאים לסופה של המדינה.