צפיה בהודעה בודדת
ישן 22-05-07, 11:51   #18
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי לאוניד זיידל
וואלה..הרבה יותר מ20%.בפעם האחרונה שבדקתי הציבור הצביע בשביל מפלגה שדווקא כן העלתה 9000 יהודים לא"י.
סתם הערת אגב,אני שמאלני-מאד שמאלני,אפילו פעם אחת הצבעתי למפלגה רידיקאלית(סתם כי לא היה לי למי-עבודה זה לא שמאל,וכול עוד האיש עם הסיגר נמצא במפלגה אליה אני מצביע מאז שנתנה לי הזכות-אין לי לחפש שם)-האם יש בעיה מסויימת עם זה?
כי אתה מוזמן לבוא ולהגיד את זה לרס"ן א,מפקד פלוגה בשלדג,רס"ן ב-טייס קרב בחיל האוויר,סמ"ט ב באחת מטייסות הקרב בצפון הארץ, או של א.ג,מפק"ץ במטכל,י.ש(שייטת),ע.ד(מטכ"ל)-ואלו בסך הכול אנשים מהמחזור שלי,כולם שמאלנים הרבה יותר קיצוניים ממני.
שאני אבין,יש לך בעיה מסויימת?אותם "שמאלנים בוגדים" שומרים עליך בלילות,כשאתה וחבריך מקלידים מאחורי המקלדת ומציעים פתרונות איך לשטח את עזה..
וואלה,בוא נשטח את עזה.בוא נזרוק נפלם ופצצות שטיח ופצצות מתגלגלות.זה בטוח יעזור.
רוב הפלסטינאים נגד ירי הקסאם(סקר שהתפרסם בארוץ 11)-אבל עזוב,בוא נפגיז אותם.בוא נייצר עוד מאות מחבלים מתאבדים פוטנציאלים(אפשר לחשוב שהכיבוש לא מייצר כאלו מדי יום..),נאבד כול לגיטימציה בין לאומית,וגם לא נפסיק את ירי הקסאם.
יופי שאתה וכל חבריך הקרביים התותחים שמאלנים, אנחנו מדברים פה על פוליטיקה, לא על תרומה למדינה.
איך אתה לא מבין שכל הפלסטינים פשוט רוצים לחסל אותנו וזהו? הם הרי בחרו בחמאס דמוקרטית.
לאיזה מפלגה רדיקלית הצבעתה? שתדע, שאולי אתה בסיירת מטכ"ל וחבריך טייסים ובשייטת 13 וביחידות נבחרות, אבל האנשים שהם לא כאלה אליטה, טוחנים שמירות והם במחסומים כל היום ובודקים ערבים שנכנסים לפה, או שעסוקים בלירות כדורי גומי על נוער פלסטיני ועל מפגינים שמאלניים נגד הגדר (אולי אתה מביניהם?) שמנסים (באמת ובתמים!) להרוג אותם. וחס וחלילה אם לא יראו להם כבוד, כי אז יהיו ארגונים שמאלניים יפי נפש (כמו הארגונים שבטח אתה והחברים שלך משתתפים בהם) שירצו להעמיד את אותם חיילים לדין.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט