צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-05-07, 12:31   #106
לאוניד זיידל
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
יופי שאתה וכל חבריך הקרביים התותחים שמאלנים, אנחנו מדברים פה על פוליטיקה, לא על תרומה למדינה.
איך אתה לא מבין שכל הפלסטינים פשוט רוצים לחסל אותנו וזהו? הם הרי בחרו בחמאס דמוקרטית.
לאיזה מפלגה רדיקלית הצבעתה? שתדע, שאולי אתה בסיירת מטכ"ל וחבריך טייסים ובשייטת 13 וביחידות נבחרות, אבל האנשים שהם לא כאלה אליטה, טוחנים שמירות והם במחסומים כל היום ובודקים ערבים שנכנסים לפה, או שעסוקים בלירות כדורי גומי על נוער פלסטיני ועל מפגינים שמאלניים נגד הגדר (אולי אתה מביניהם?) שמנסים (באמת ובתמים!) להרוג אותם. וחס וחלילה אם לא יראו להם כבוד, כי אז יהיו ארגונים שמאלניים יפי נפש (כמו הארגונים שבטח אתה והחברים שלך משתתפים בהם) שירצו להעמיד את אותם חיילים לדין.
או,כן.לאחר 38 שנות כיבוש הם בחרו בחמאס.מעניין מאד למה-אתה ההית תומך בלח"י ובאצ"ל אם ההית חי בתקופת הכיבוש הבריטי?אני בטוח שכן.
החמאס הורס להם בתים?החאמס מפציץ אותם?החמאס כולא אותם במחסומים?החאמס הוא גוף פוליטי,שבלי שום קשר רוב הפלסטינאים הצביעו לו רק בגלל השחיתות בפת"ח,ו75% ממצביעי החמאס בעד מו"ם עם ישראל.ולא כול הפלסטינאים הצביעו לחמאס,44% מסך כול המצביעים(וגם לא כול הפלסטינאים הצביעו..).אה,60 שניות טריוויה:בעבר הלא רחוק החמאס היה גוף חלש ונטול כול השפעה בציבור הפלסטינאי,עד שמדינה מסויימת החליטה לחזקו.נחש על איזו מדינה אני מדבר,בין הזוכים יוגרל יגאל אנטבי..
לעולם לא הפגנתי נגד הגדר(לא שזה עניינך),לעולם אף אנרכיסט לא זרק אבן לעבר כוחות הביטחון(אתה מוזמן להתווכח איתי ולא להאמין לי,את זה כולם אומרים-מי שזורק אבנים אלו אנשי הכפר בילעין שחצי מאדמותיו הפוקעו לטובת ההתנחלות שנבנית ליד..ואחרי זה אומרים שגדר לא פוליטית).
התבלבלת,חביבי-מי שזורק אבנים מקלל ויורק על כוחות הביטחון אלו המתנחלים בהתנחלויות המבודדות(בעיקר חברון),אתה יותר ממוזמן לקרוא עדויות מחיילים ששירתו שם.חלקם אף הגדילו ראש והעיזו לקרוא לי נאצי ולירוק לי על המדים בתקופת ההתנתקות("גירשתי יהודים"),אבל שזה לא יפריע לך.
אני לא חבר באף ארגון וזה גם לא אמור לעניין אותך.אה,ואני מעדיף להיות חבר בכול ארגון שמאל קיצוני(ושוב-אני לא)ע"פ להתקרב לארגוני הימין הקיקיוני מנוער הגבהות למינהם..