צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-05-07, 12:37   #107
לאוניד זיידל
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
מדינה פלסטינאית תקום???
הצחקת אותי , היא תקום כמו שסטיב ארקל יקום אחרי דקה בזירה עם טייסון.....

או ש:
1. היא תקרוס כלכלית ותהייה גרוגה של איראן והנאצים האחרים
2.הם יתאחדו עם ירדן
האם התברכת ביכולת לחזות את העתיד?

ומפלגת שמאל רדיקלי אני מבין זה חד"ש ? החברה האלה שבנצרת הפגינו למען השמדת ישראל לפני שבוע ומשהו?
ואאללה , אז אתה שמאלאני רדיקאלי וגאה בזה..
א-לא עניינך.

או המלשינים שממומנים ע"י מככישי שואה מ"שלום" עכשיו?
"שלום עכשיו" בסך הכול פועלת להעלת היהודים מאחורי הקו הירוק בחזרה לארץ ישראל.סתם שתדע,לפני כשנה "יהודים גורשו מביתם" בשכונה הדרומית בעיר שלי.בא דחפור,הרס..קיבלו דירה חלופית.האם גם העיריה מלשנית?האם גם עליהם עשו פולסא דנורא?האם גם הם מבחינתך גיס חמישי שצריך לתלותו?יהודים גורשו מביתם..

מילא שעדיף לערבים לחזור לאיפה שהם באו (כלכלית) על מדינה פלסטינית...
סעיף א

ובקשר לעולם צדקת , ואללה באוסטרליה כולם שוחרי שלום , עם הניוזילנדים...
מעניין מה יקרה אם הכבשים שלהם יתחילו לעשות את מה שהערבים עושים היום ותעמולה עולמית דמגוגית שסותרת את עצמה כאשר מחברים את כל החלקים ביחד

לפי מה שקרה בכל מקום אחר בעולם , המחיר של השווארמה יצנח לחצי ממה שהוא היום אם זה יקרה..........

ואותם קולוניאליסטים לשעבר ( אירופה ) וכובשים אלימים ( מוסלמים) היום משחקים אותה נאורים ומעירים לישראל שסך הכל עוד לפני פחות ממאה אחת סבלה מעוול כפם....
כן אה,איך הם מעיזים לצאת נגד הכיבוש.אשכרה לתלות אותם..

שי*****ו.

גם כן רוצה לראות סרטון יפה של מה שהולך באו"ם בישיבה אחת?
גם החברים שלך השמאלאנים(הישראלים) לא נראה לי אהבו את זה אבל הם מצד שני ממשיכים הלאה ללקק לאו"ם את ה****
האום הוא ארגון שלא מעניין לי את קצה השערה,כול אחד שומר שם על הנפט והפוליטיקה שלו.

נ.ב
שאני לא יתחיל בכלל לדבר על הסתימת פיות והרטוריקה הזולה של הליבראלים \ קומוניסטים סטייל מרץ' והפרוגרסיבים בארה"ב אם זה הזרם הזה בשמאל
למי מרצ סתמו פיות בדיוק?על מה אתה מדבר,ידידי?אולי לרברבני הימין הקיקיוני..

נ.ב2
אני מאמין בפתרון מדיני שיסדרו לערבי א"י ולפלסטינאים חלקה יפה בסעודיה ופיצויים מהמדינה , זה הופך אותי לשמאלאני?
לא,זה הופך אותך לבן אדם שעומד בשורה אחת עם תומכי היידר ולה פאן..