צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-05-07, 17:43   #113
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldBEN
תקשיב, לפני קום המדינה איך זה הגיוני שעבדנו עם הערבים ושיגשגנו ורק לאחר שהגענו במטרה לקבל את המדינה והיה את המנדט התחילו מאורעות תרפ''ט ותרפ''א?
אנחנו לא שגשגנו. אנחנו היינו עלובים ועניים, והערבים עוד טבחו בנו, גנבו מאתנו לפני מאורעות תר"פ-תרפ"א.

למה, הגענו למצב שאנחנו רוצים לשוב לארץ ישראל?
בגלל שהיהודים הלכו לעשות כסף וזה מה שעניין אותם.
היהודים היו בגלות, כי אימפריית בבל הגלתה אותם בכוח.
איפה שאני גר עכשיו בכרמיאל, בשכונת מכוש, המקום הזה היה שייך לערבים הזקנים שחיים בכפר ויש להם טאבו על המקום הזה עוד מתקופת הבריטים ולאחר שארץ ישראל הוקמה הטאבו הזה נשכח. הארץ של הערבים לא הייתה שלהם, טיפש. היא הייתה שייכת לבריטים. איך אתה יכול לטעון לבעלות על דבר שהוא לא היה שלך? אז הם גרו שם, אז מה? הבריטים שלטו, ז"א הקרקע הייתה שייכת להם.
עכשיו, למה כשאברהם קנה את השטחים אז לפני 5000 שנים המקום הזה עדיין שייך לנו?
נקודה למחשבה.
כי הוא קנה אותם בכסף. הערבים לא קנו שום דבר בכסף

אנחנו נחשבים ככובשים ואף אחד בעולם לא אוהב כובשים.
כשהשתלטו על כווית ישר אמריקה העיפה את הכובשים.
ארה"ב השתלטה על אדמות האינדיאנים, השמידה את כולם והכחידה כמעט את כולם. אף אחד לא פצח פה.
כשסטאלין השתלט על ברלין, הוא אמר שלעולם היא לא תחזור לגרמניה וככה כולם האמינו, אבל מה? בסוף היא הוחזרה.
זה כי לא היה לו אינטרנס להחזיק בברלין, ואל תשכח שהוא לא נלחם נגד גרמניה לבד. ברלין הייתה בהריסות, למה להחזיק בה?
מה אני טוען?
שמה שכבשנו במלחמות, ששת הימים והעצמאות אנחנו צריכים להחזיר.
מוטי-טפל בו!
בין אם זה חופים מטבריה ואם זה הגולן, למה? בשביל לבטל את העילות שיש להם כנגדנו.
אני לא ממש רוצה להחזיר וצריך להיות דרך יותר טובה לעשות את זה, אבל אחרי שנחזיר להם כל ס''מ שאנחנו חייבים להם והעולם יראה שאין להם עוד סיבה להתקיף, אני מניח שישראל לא תתעלם יותר מההתקפות.
העולם יראה שאחנו תבוסתנים. לא יהיה אכפת לו מאתנו גם ככה. זה אבסורד, תבין.
אנחנו הותקפנו במטרה להשמיד אותנו. זכותנו לכבוש את האדמות של המדינות המתקיפות. זה המינימום של המינימום שבדבר.
זה מה שאני חושב ואני לא מרוצה שהגענו למצב הזה, אבל לעבוד עם הערבים זה דבר טוב והם לא באמת שנאו אותנו, בטוניסיה חיינו איתם בכיף אבל אז המופתי בא.
היהודים חיו בשכונות נפרדות והיו חוקים שמטרתם להשפיל את היהודים ולרומם את המוסלמים.

זהו...יאללה אנשים ימניים תתחילו לקלל אותי!
טוב אם אתה מתעקש... אז אתה שמאלני מסריח שמלקק לערבים
הנה
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט