צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-05-07, 18:30   #115
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אם אתה רוצה להחזיר את מה שכבשנו מהערבים המצרים והירדנים המסכנים אתה יכול להקדים , ליצור את נטורי קרטא החילונים ולעוף מהארץ.

כי , המתונים שבמתונים שבערבים שאפילו הם לא רוב כי הקיצונים הם רוב , אמרו מאות פעמים , ביצעו , והבהירו כך שאין שום ספק ( פרט לשיחות שלום עם פרס , אבל זה טאקייה ככה הרי יש להם איזה כמה מיליארד ק"מ מרובעים ועוד מדינות מוסלמיות לא ערביות גדולות יותר)
הם אמרו ש.... הם לא יתנו ס"מ אחד מישראל.

הם אמרו ש , ברגע שתוקם מדינה פלסטינית הם יתאחדו עם ירדן (תסתכל על דגן ירדן ופלסטין , ותחפש מה המשמעות של הכוכב הקטן הזה בצד בדגל ירדן , נצייד אותך בעובד ש90% ומשהו מתושבי ירדן "פלסטינים" וירדן נקראת בשם הנכון שלה "עבר הירדן של פלשתינה" , ז"א מה שהרומנים קראו לשטח הזה לפני כמה אלפי שנים אחרי הגלות)
כמובן שהם לא באמת יתאחדו עם ירדן כי , יש השפעה מצרית וסורית-איראנית על הפלסטינים , ויהיה פלגים שישאפו באמת למדינה פלסטינית , ותהיה מתחמה שמה שתגמד את הקרבות עם הפתח - חמאס , ואולי אפילו מדינות יתערבו ז"א ירדן וסוריה , ושוב ליאוניד יגיד לי שאני חוזה עתידות אבל זה שפתאום , למרות כל מה שקרה מאז מוחמד יתהפך להם בשכל וישתכתב הקוראן 40 שנות הפרופוגנדה שלהם והם ירצו שלווווווםםםם כמו דובי אכפת לי אימו , מעניין מה זה תחזית עתידות... מה שאני אומר זה יותר לכיוון תחזית מזג אוויר , אגב בעלי אותה דיעה גם חזו את הפיגוע במגדלי התאומים (אבל פיספסו ב2-3 שנים) ואת תוצאות המלחמה בעיראק ( ועוד צחקו עליהם כשבוש עמד הל הספינה הזאת והכריז שארה"ב ניצחה)

בקיצור אין באמת מדינה ופסטינית והלאום הפלסטיני הוא מבוסס הטרור של החמאס והשפעת כל מי שבא איתם במגע כדי לממן אותו , והתעמולה שלהם .

העובדה שבכלל העולם משחק את המשחק של הפלסטינים , מדינות כמו יפן אפילו שמנסות להתערב אפילו שאין להם שום קשר ,( אבל יפן הייתה כנב בקשר למטרותיה) היא הנפט הסעודי (לכאורה עוד מדינה "מתונה" הם רק יושבים בכיף עם הלוקסוס של כספי הנפט שלהם וממנים את אל קעידה ומעודדים אותם פוליטית , מדינה נאורה ממש)
העובדה הזאת זה כמובן נפט , זה גם המוטיבציה שלהם לא לתת לעקורי השואה לעלות לישראל ולספר הלבן שלא לעצבן את הערבים. שחיו מצויין עם היהודים וכאות הוקרה העבירו את תאריך מאורעות תרפ"ט מתרפ"ט ל"קצת לפני הקמת המדינה" לכדברי גולדבן O_o

שלא לדבר על כל המעוראות האחרים , מעשי השיח אמין אל חוסייני הגראנד מופטי של ירושליים.
וחברו היטלר

ממש חיינו טוב איתם , גם כל מי שהם חיסלו חיי טוב איתם , כל השחורים הלא מוסלמים בסודן חיו ממש טוב איתם רק שהם עיצבנו את הערבים(סליחה מוסלמים) והנה התוצאה , 2 מיליון מתים

הקופטים ( המצרים שהרגו את המצרים המקוריים מהתקופה הקלאסית) חיו ממש טוב איתם עד שלא באו עליהם החליפים ז**** את הערים שלהם במשך 3 ימים , ואז נתנו להם פיצוי יפה , הזדמנות להתאסלם ולהצתרף לאימפריה , (או למות)

הכורדים והארמנים (שהעיראקים הפציפיסטים ההיפים [מי שמבין יבין] , והתורכים ה"חילוניים" חיסלו רבים מהם קיבינימאט ולעולם לא אכפת רק כדי לא לעצבן את הערבים)

לעזאזל , אפילו הערבים לא חיים טוב מדי עם עצמם כמו שאנחנו רואים בעיראק ,

אז תאשימו את זה על הכיבוש , תחרימו חמוצים.

אה והטענה של השמאלאנים ש"כנענים = פלסטינאים"
לקוחה ישר מספר התעמולה של החמס.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט