23-05-07, 19:20
|
|
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
פרדסים וחוות.... גם המתיישבים בעזה גידלו והעיפו אותם ביד קשה ,
והפיצויים שהם יקבלו , יהיו יותר טובים מזה , אחרת הם לא יעזבו את זה כי אף אחד לא יכריח אותם (אבל נעודד אותם , לא במעשי אלימות כמובן)
אבל המתיישבים בעזה הם יהודים שזורקים חומצה על החיילים היהודיים שרק קיבלו הוראה!!! אני לא עצבני עלייך...פשוט עולות לי התמונות ממה שהיה..ד''א, אתה חושב שהערבים יקשיבו לנו?
כן אני מציע את זה , כי לעומתינו מדינות מפרץ שונות כן מחפשות תחלופה לנפט וממנות את זה בכספי הנפט , לנו אסור? צריך לממן את זה ,שתדע שיש הרבה מאוד מקורות אנרגייה
אפשריים
הלוואי שהיה מאיפה לממן...הרי הכסף שיהיה למימונים יגיע לחשבונות בשוויץ של מי שיהיה ממונה על הניסויים...ד''א, על איזה מקורות נוספים אתה מדבר?
ההגדרה של בן אדם שמדבר ככה הוא "יהודון" כיצד שאותם אנשים ששונאים אותנו מילא יקראו לך בין אם תביא להם סיבה או לא , הם מביאים לנו סיבה לשנוא אותם אבל אתה אומר שאסור
אתה יענו קורא לי יהודון?
חוץ מזה ברגע שהנפט שלהם יהיה שלנו כל העולם יהיה הביץ' שלנו ,
וזה יהיה מצחיק ,התגלה נפט בים המלח" כשהמקור באמת הוא איזה באר בדובאי
אחאחא , או שמה יש לך משהו נגד זה שיהיה לנו נפט משלנו?
הלוואי שזה יהיה אפשרי אבל כל המדינות האחרות שחושקות בנפט הזה (אמריקה וסין וכו' וכו'...) יעלו עלינו ואז יהיו עוד עילות להשמיד את העם היהודי!
שוב אני שואל את עצמי מה אתה רושם...אתה מתכוון לזה שאני לא קורא את ההודעות שלך או משהו?
ואתה קורא אותם.
שוב אני שואל את עצמי למה אתה מתכוון...
|
נ.ב.
פעם הבאה שאתה רושם ככה אני מתעלם..אני לא מבין את זה: "ההגדרה של בן אדם שמדבר ככה הוא "יהודון" כיצד שאותם אנשים ששונאים אותנו מילא יקראו לך בין אם תביא להם סיבה או לא , הם מביאים לנו סיבה לשנוא אותם אבל אתה אומר שאסור"
|
|
|
|