צפיה בהודעה בודדת
ישן 30-05-07, 21:21   #12
shahaflol
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 1,454
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
ככה מהראש אני יכול לחשוב על הרבה מאפיינים בוא אני אזרוק לך כמה..
1- ליברלי במקום שמרן.
2-חילוני,מתנגד לאפליה מכל סוג שהיא לערבים בארץ ישראל.
3-חושב שהדרך לשלום וביטחון היא בהחזרת שטחים.
4-תומך בבג"ץ ומאמין בחופש ביטוי קיצוני (לדוגמא מצעדי גאווה בירושליים)
5- סוציאליסט ברמה מסויימת(לא חובה)
6-בכל מצב כלשהו דואג להגן על ערבים,אפילו במצב של פיגוע הוא יגיד שפעולה צבאית רחבה ועונש קולקטיבי לא יתרום, בקיצור עורך דין פרטי של הערבים בכל נושא.(לדוגמא שריד/ביילין)
7-בעד מדינה דמוקרטית חילונית ליברלית לגמרי (ללא חוק שבות מפלה או הגדרת המדינה כמדינה יהודית)
8- בהקשר הכלכלי יכול להיות סוציאליסט אך זה לא חובה. זאת אומרת כל סוציאליסט קומוניסט הוא שמאלני, אבל לא כל שמאלני הוא סוציאליסט או קומוניסט.
9-יעדיף התרפסות לרגליים של האוייב,שיחות בכל מחיר, תמיד ירצה לתת שטח אפילו תמורות שום דבר(כמו בכל המקרים של החזרות של שטחים שלא קיבלנו עליהם שום תמורה). יעדיף לצאת נגד יהודים ולגרש בברוטליות יהודים מהבתים שלהם על מנת להביא לערבים שטח בחינם שעליהם לא נקבל תמורה. זאת אומרת בכל מצב שהוא, הוא יהיה תמיד לצד הערבים.
10- טוען שכיבוש השטחים ומשטר צבאי שהיה עליהם הוא חמור ביותר.
עומרי, אתה מערבב פה במאפיינים בין המושג שמאלני המקור ובין איך ששמאלני מאפויין במדינה, יש הבדל ביניהם.

ג'ונס, צר לי אבל להגיד:
ציטוט:
אמרתי שאני לא בעד,ואני לא בעד שום דבר אני פשוט מספר דברים על פי נקודת ההשקפה שלי.
כשנקודת ההשקפה שלך היא דיעה שמאלנית, זה נקרא להיות שמאלני. לא משנה איך תציג את זה, אתה "מספר דברים" שמאלנים "על פי נקודת ההשקפה שלך".
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט