צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-06-07, 21:17   #3
meni32
חבר פעיל

הסמל האישי שלmeni32

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
כל סט נמשך עשרות שניות, לא?

שמע גם לי יש דומס כל יום אחרי אימון ואפילו אחרי יומיים, זאת לא סיבה להתבכיין. אתה עושה 6 אימונים בשבוע? איזה אימונים אם אפשר לפרט?

אה ואתה נותן הכל בכל סט וחזרה... אז יופי, אתה עובד לכשל בכל סט. לא חובה לעבוד לכשל כדי לגדול, זה אפילו counter-productive, אבל היי... העיקר שאנחנו Hardcore, לא? אתה צריך את בני המשפחה שיסחבו אותך עד למטבח... אתה חושב שזה פרודקטיבי? אתה חושב שזה יעיל? תראה לי ספורטאי אמיתי אחר שסוחבים אותו למטבח. אנשים חושבים תמיד שמה שיותר קשה וחזק=יותר טוב.

גם האימונים שלי לא קלים במיוחד, אתה יכול לשאול את kachok. לפני כמה ימים עמדתי להתעלף במקום. ולפעמים אני רואה מטושטש בדדליפט רומני ובT-bar, ואם אתה תכנס לסרטון האחרון שלי ותעלה קצת ווליום אתה תשמע אותי שואג בחזרה האחרונה בבנצ' פרס :laugh:

אבל עד כאן לאימונים קשים, כי הם לא. אני בטוח שאימון הנפות אולימפיות הרבה יותר קשה כי הם עובדים בסטים של ~3, ואימונים סיבולת נמשכים הרבה יותר זמן.

ואתה לא הגבת בעניין הקלוריות.
הסחיבה למטבח זה בגלל שאני שלושה חודשים על 60 -80 גרם פחמימה ליום ורק מעלה את האינטנסיביות של האימונים.
אני לא מתאמן לכשל כל סט אבל זה לא אמור למנוע ממך לתת את הכל בכל חזרה.

ציטוט:
כסף לתזונה? איזה כסף בדיוק? אתם חושבים שאתם אוכלים כל כך הרבה, כשזה בעצם ממש לא נכון. אימון משקולות לא שורף הרבה קלוריות. אימון בריצה תחרותית או רכיבה על אופניים תחרותיים הרבה יותר. אתם חושבים שאתם כאלה גדולים שאתם צריכים לאכול הרבה, כשבעצם קילו שריר זה רק 13 קלוריות.

כמה צריך לאכול איזה אצן שהוא 1.90 על 75 קילו שרץ שעות על גבי שעות בשבוע?
המושג העמסת פחממות הומצא בשביל ספורטאי סיבולת, לא בשביל בודיבילדרים
אתה מתייחס לחבר'ה כאן בפורום כמדד לאכילה מרובה...זו טעות.
אנשים שמתחרים במר ישראל וכו' נמצאים על חומרים, והרבה מהם.
הם זקוקים לצריכה קלורית מוגברת בהרבה לעומת ילדים בני 16- 17 שמתאמנים בחדר כושר.
מהיכרות אישית עם כמה מתחרים שהתחרו בעבר ומתכוונים להתחרות בעתיד, 8000 - 9000 קלוריות ביום זה דבר רגיל ומקובל מבחינתם.
לא חושב שאצנים מגיעים לכמות קלורית כזאת.

"In a Place There Is Life - There Is Hope"
meni32 מנותק   הגב עם ציטוט