צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-06-07, 01:22   #51
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
דבר ראשון: לפעמים כשיש מזל לא צריך שכל.
אדון פריג' לא מבין דבר חצי דבר או עשירית דבר ביחסי ציבור (או יחסי אנוש) ולמרות זאת - התחרויות שלו, גם הזניחות שבהן מגיעות איכשהו למקומות מרכזיים בתקשורת.
שנה שעברה היה לו מזל, כששגיא גרשגורן תפס יוזמה - יצר קשר עם ynet והצליח להביא כתבת שסיקרה את התחרות (היה גם וידאו).
השנה, ככה אני מעריך, אנשי יחסי הציבור של היריד בגני התערוכה (שהתחרות הייתה רק חלק שולי ממנו) הצליחו "למכור" את הסיפור לתקשורת, ושוב יש לנו כתבה ב ynet.
בתור מי ששימש עד לפני כמה ימים כדובר של מכללה בצפון, אני יודע כמה קשה צריך לעבוד כדי להביא סיפור למרכז הבמה בתקשורת, ו ynet בהחלט נחשב למרכז במה.
אבל כמו שאתם רואים, לפעמים מספיק גם מזל.

בכללי, אני מברך על החשיפה, ואני שמח על הכתבה, בלי קשר לסכסוך המתוקשר של עם מר פרי'ג - וזאת כיוון שהספורט מקבל חשיפה, וזה דבר מעולה.
מגיע לספורטאים שהכינו את עצמם לקבל כמה דקות של תהילה.
בוידאו ניכר שגדי ויוסי נראים יוצא מן הכלל, ובכלל הגוף העליון של יוסי יבש ואיכותי, הוא פשוט חייב לשפר רגליים ואז ידבר חזק מאוד בתחום שלנו.

לגבי אופי הכתבה, הייתי שמח אם פעם אחת תצא כתבה רצינית, עם פרשנות והסברים על כל מתחרה, עם ראיון יותר מעמיק עם האנשים הרלוונטיים. למשל שהשופט יסביר שיוסי נראה הכי טוב למעלה, אבל בגלל הרגליים שלו הוא לא זכה.
קצת צורם שהכתבות נורא דומות אחת לשניה.
תמיד יתיחסו אלינו כתופעה ביזארית, תמיד ייקחו כמה תגובות מהקהל, יחליפו איזו מילה עם מתחרה. שאלות צפויות. תשובות צפויות.
גם הכתבה ב ynet לפני שנה, דומה מאוד לכתבה הזאת, ומי שראה את הכתבה שעשתה כתבת הוט בכבלים על מר צפון, עוד יחשוב שיש כאן תיאום גרסאות.
לא תיאום גרסאות יש כאן, אלא חוסר מעוף, חוסר יצירתיות, עצלות מחשבתית, ואי התייחסות רצינית לענף שלנו.
ביום שבת שעברה ראיתי שהקדישו בערוץ הספורט שעה וחצי למירוץ אופניים.
אני חושב שלבאדי בילדינג יש יותר קהל מאשר לקהילת רוכבי האופניים (שיראו לי אצלם פורום כמו ישראל באדי), ובכל זאת נתנו להם שעה וחצי, ואף אחד לא התייחס אליהם כאל יצורים מהחלל החיצון.

ולגבי התגובות, שוב צפוי, לעיתים משעשע. אהבתי את התגובה של זה שאמר: בגלל זה אני לא הולך למכון כושר. הייתי אומר לו: תנוח חביבי, תנוח.
שימו לב ששגיא גרשגורן הגיב באופן מאוד מכובד, ואני חושב שתגובתו מועילה במשהו לדימוי של הענף.
שלא לדבר על ענפים שוליים עוד יותר שמקבלים גם הם חשיפה (ולעיתים אף די הרבה ממנה), כגון קליעה למטרה, חץ וקשת וכו... פשוט תראו תכניות כמו "בגלל הרוח". הקונספט נחמד אבל יש התמקדות מאד מעצבנת בספורט הישגי ואבסולוטי, לעיתים קרובות בענפים כמעט מגוחכים אפשר להגיד שכדי לכסות אותם הם פונים לאיזה מרכז קהילתי נידח איפשהו בארץ. שואלים את כולם שם את אותן שאלות בדיוק. יש שיגידו שאין דבר כזה ענפי ספורט שוליים, ובמידה מסוימת אני מסכים איתם, אבל אם ענפים כאלה מקבלים במה, אז למה לא ענפי אחרים (הרמז ברור)?
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט