צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-06-07, 17:14   #18
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16
טובב קלטנו די..ומי שלא לומד למבחנים הורס לעצמו ת'חיים נכון..אבל מנגד מי שחורש כל היום גם לו לא חסר בכלל..
מי שבתקופת בגרויות יודע למה צריך להתכונן ולמה לא. זה כמעט בלתי אפשרי להתכונן לכל דבר כשיש לך 2 - 4 מבחנים בשבוע. עד כתה י' גם אני חשבתי שביה"ס זה מה שקובע את הגורל שלי, אבל זו פשוט שטות. בגרות מעולה זה כלום, החיים רק מתחילים אחרי זה. הבגרות היום היא חתיכה קטנה מאד מכל הסיסטמה. יש אנשים עם פוטנציאל ענק שפשוט לא קרוצים מהחומר שתלמידים מצטיינים קרוצים ממנו. ויש תלמידים מצטיינים פשוט בגלל שהם חרשנים ושקדנים. אז מה?! זה לא קובע כלום. אז כשאני שומע דברים כאלה אני פשוט נזכר בעצמי לפני שנתיים-שלוש. אם אנשים מגיעים לי"ב ועדיין לא מבינים את זה - המצב קשה. זה אולי יישמע קצת נדוש, אבל מה שלומדים בביה"ס - הרוב זה באמת ג'אנק שלא ישמש אותנו ולו יום אחד אחרי הבגרויות. ובגלל זה לא להרבה אנשים אכפת כמה קיבלתם בתנ"ך בתיכון. אני הורס לעצמי את החיים? בהתחשב בציונים שלי זה לא בדיוק נכון. אני אמרתי שאני לא מתכונן למבחנים בכלל?! גן ילדים מה שהולך כאן.
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט