צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-06-07, 17:09   #25
Bir0x
חבר פעיל

חחח כיתות ז'-ט' עשינו הכי הרבה שטויות כי לא שמנו על הלימודים..עכשיו זה כבר שונה לצערי =[

בכיתה ט' שבועיים לפני החופש הגדול אני ועוד 6 חברים ברחנו בחשאיות דרך החלון בלי שהמורה שמה לב Xd

היה לנו גם את המורה הקבוע שעציבנו אותו...
פעם אחת הייתה בשיעור תנ"ך שהמורה המנייאק הביא לעשות איזה 15 שאלות ואף אחד לא עשה חוץ מהחרשנית של הכיתה.קיצור הוא אומר לנו לקרוא לפי סדר הישיבה אז כל אחד לוקח את המחברת של החרשנית,קורא תשובה ומעביר לבא אחריו אז כולם קראו מאותה מחברת.הגענו לילד בין האחרונים והתעכבנו בלהעביר לו ת'מחברת והוא לא קרא אז המורה ראה שהוא לא עשה והחליט לעבור אחד אחד לראות מי לא עשה[מורה מטומטם] קיצור הוא עובר ורואה שאף אחד בכיתה לא עשה ולא הבין מאיפה הקראנו לו תשובותxd העיף את כולנו החוצה לשחק כדורגל חחח =]

ועם אותו המורה,כל פעם צעקנו לו "אבי(השם שלו) י'אוכל בתחת מה רשום בלוח" והוא לא שם לב לקללה וענה לנו Xd עד שפעם אחת כל הכיתה הייתה ברעש אז ה"קורבן" של הכיתה צעק למורה "אבי י'בן זונה מה רשום על הלוח" ופתאום היה שקט כזה..חח קיבל השעייה ליומיים..

השנה הדבר שהכי זכור לי זה שבאמתע השיעור שאלתי את המורה אם אני יכול להוציא לשתות,היא אמרה לי שכן,אז פתחתי בקבוק בירה והתחלתי לשתות...

בכללי אני לא מהמופרעים שמציקים למוריםן,רק עושה כמה דברים מצחיקים פה ושם XD

אחח הימים הטובים.
Bir0x מנותק   הגב עם ציטוט