צפיה בהודעה בודדת
ישן 21-10-06, 12:22   #7
אליאב
חבר פעיל

רק שתבינו כמה גלוטמין אני ראיתי שיש כמה גרמים באבקת חלבון ועוד כמה בקריאטין אקסטרים אבל מי שלא משתמש לא בזה ואוכל חלבון כמו קוטג/טונה אחרי אימון ולא נוגע בקריאטין אני ממליץ לו לרכוש גלוטמין מהאתר בחנות זה מאוד חשוב וזה לא יגיע אליו מאף מקור אוכל טבעי!
גלוטמין הינו חומצת אמינו מאוד מאוד חשובה לגופו של מתאמן! (תקראו את הכרטיס ביקור של מאור זרזר הוא כותב שם שהוא לקח כמויות מטורפות של גלוטמין בתקופת המסה שלו)
הם כותבים במאמר:
"גלוטמין מהווה כ-60% ממאגר החומצות האמיניות בשריר; הגלוטמין היא החומצה האמינית בעלת הריכוז הגבוה ביותר בדם. במצבי עקה (סטרס), כדוגמת אימון קשה, הגוף לא מייצר כמות מספקת של גלוטמין וכתוצאה מכך דואג להשלים את הכמות החסרה מרקמת השריר. ירידת ריכוז הגלוטמין ברקמת השריר גורמת לירידה בנפח התא, דבר שמעודד את התהליך הקטבולי (פירוק, הרס).
אימונים קשים עלולים לדלדל את מאגרי הגלוטמין, תופעה העלולה לשבש את פעילותה התקינה של מערכת החיסון ואף לגרום לאימון יתר (Over Training).
תפקידי הגלוטמין:
1. משמש מקור אנרגיה עקרי לתאי המעי והמוח ובמיוחד למערכת החיסון (לימפוציטים) – מקטין משמעותית את חומרתם והישנותם של זיהומים בדרכי הנשימה העליונות.
2. אחראי על העברת החנקן לרקמות (שלב הכרחי בייצור חומצות אמיניות) ולסילוקו מהגוף (דרך השתן) ועל כן חשוב לוויסות תהליכי ייצורן של חומצות אמיניות בגוף.
3. נראה שלגלוטמין השפעה אנטי-פרוטאוליטית (מונעת פירוק חלבון) הבאה לידי ביטוי עם שינוי הנפח התאי.
4. לגלוטמין אפקט נוגד חימצון בשל היותו מרכיב בגולטתיון.
5. הגלוטמין חיוני לבניית מאגרי הגליקוגן."

ממליץ:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=149&Page=1

למרות שאני מקבל את זה מתוספות אחרות... ולא משתמש בגלוטמין טהור, אין לי ספר שאני והמוצר הזה עוד ניפגש בעתיד הקרוב!
אליאב מנותק   הגב עם ציטוט