ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
או במילים אחרות, לא ראית לקוח אחד של גיל שיש לו יד יותר קטנה מ-40 ס"מ?
מעניין שתמיד כשמדובר במישהו שעובד לפי השיטות המקובלות, או עם מישהו בעל מוניטין גבוה (גיל), והוא לא גדול באופן יוצא דופן, אז זה בגלל שהוא "לא רוצה" להיות גדול. או שאין לו גנטיקה. אבל כשאנחנו אומרים שלנו אין גנטיקה בלי קשר לשיטה שאנחנו עובדים איתה, אז זה בגלל השיטה ולא בגלל הגנטיקה. ואם אנחנו אומרים שזה בגלל שאנחנו לא רוצים להיות גדולים, אז זה נהיה פתאום תירוץ.
מעניין...
אגב אליאב, איך הולך עם ה-5x5? או שפרשת מזה?
|
בקשר לגנטיקה שיש או אין לאנשים פה בפורום תשמע עידן אתה מוכרח להודות שלא הגיוני שכל כל כל הלקוחות של גיל הםבעלי גנטיקה טובה , אם לא שמת לב אני התחלתי בתור דחליל אמיתי (אני יכול להעלות תמונה אם עוד לא ראית) , עומר הבנתי שהתחיל בתור בחור מאוד מאוד שמן , שלא נדבר על גלעד עשה מהפך של 180 מעלות אני יודע שהוא לא אוהב שמזכירים את זה אז אני לא אפרט על המצב ההתחלתי שלו... וכולם הגיעו לתוצאות די יפות או במיקרה של עומר וגלעד מאוד יפות...
בקש ל 5x5:
האמת עם התוכנית לא ראיתי התקדמות כי לא הספקתי לראות , המאמן שלי ישר הוריד אותי מזה... אבל היה כיף לגוון לדפוק בכל אימון סקוואט ולהרגיש איך זה לעבוד עם תדירות גבוהה ביחס למה שאני עובד בדרך כלל...
כרגע אני מתחיל לראות שאני זז סופסוף בהיקפים ובמשקל גוף בצורה עיקבית , איטית אבל עיקבית...אז אני אחכה עד שאני יתקע ואז אולי נחזור ל5X5 שעזרת לי לבנות