צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-07-07, 01:34   #9
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי איתן הסוס
היא טוענת שיש אפשרות לעשות תרגיל מסויים לשריר מסויים ובכך לשרוף באזור יותר שומנים.
לדוגמא, עשיית כפיפת בטן תגרוםלתשומת דגש על שריפת השומנים בבטן יותר מעל שאר הגוף.
(זאת אומרת שאם אני אעשה כפיפות בטן אני ארצה בכל הגוף, אבל יותר בבטן, כי התרגיל הוא עובד על הבטן)

אני טוען שלא, כשאתה עושה תרגיל לא חשוב מהו, אתה שורף קלוריות ושומנים יורדים מכל הגוף, וזה שנעשה כפיפות בטן לא ישים דגש על שריפת שומנים בבטן.

דעתכם בבקשה..
שניכם צודקים... טוב בערך.
כשעושים תרגיל, הדופק עולה וכך גם קצב שריפת השומנים. אם לחדד את השאלה, האם האנרגיה שמתמשים בה בתרגיל באה מהשומן של האיבר או לא?
ברור שלא, כי האנרגיה לפעילות גופנית באה ממאגר הגליקוגן של השריר עצמו, ובגדול השומן שנשרף בא ממחזור הדם.
אך נמצא שאם עושים תרגיל בידוד לשריר, זרימת הדם בתאי השומן משתפרת בקצת, ובכך ניוד השומן באותו איזור גדל, ואפשר להגיד ששורפים יותר שומן שם. אך... הבעיה היא, שאם מחשבים את זה כמותית... זה יוצא שאם נעשה למשל משהו כמו 1000 כפיפות בטן, זה יגרום לשריפת אקסטרא כמה גרמים בודדים של שומן :laugh:
זה מה שאני זוכר מהמחקר בכל אופן. אני לא מצליח להשיג גישה למחקר כרגע. בעוד כמה ימים אנסה
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט