צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-07-07, 11:29   #99
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי angrymofo
מה זה בן גוריון הקפיא את זה? בן גוריון מת כבר שנים, הוא לא יכול לעשות כלום, ואם בשלב כלשהו נצליח לסיים את כל הבעיות מבחוץ, המצב הזה ימשיך להדרדר עד שהוא יהפוך לבעיה אמיתית, ובשלב הזה החרדים גם יהיו כאן הרוב, יותר מהחילונים ויותר מהדתיים הלאומיים. לפי הצעת החוק הזאת החרדים יוכלו ללמד רק מקצועות של תורה בלי שום מקצוע שיכול להוביל לעבודה יצרנית בעתיד, וכל זה במימון כספי משלם המיסים, כי המדינה הזאת מפגרת, ומה שיקרה בעתיד זה שהילדים האלה שכל מה שילמדו זה תורה וכל מה שיוכלו לעשות בעתיד זה "להחזיק את העולם בתפילות שלהם" ישריצו עוד ועוד ילדים, ואז יחוקקו עוד חוקים גאוניים כמו חוק משפחות ברוכות ילדים כדי שההורים שלנו ואנחנו וילדינו נוכל לשלם עוד קצת מיסים כדי לתמוך בציבור הזה. אם זאת לא כפייה, כנראה שאפשר לסגור את המדינה.
בן גוריון לא שליט על , המצב הוקפא על ידו אבל הוא אמור להישאר כזה , להזכירך בן גוריון זה מי שרצה במלחמת העצמאות לוותר על ירושליים והשאיר את תושביה במצור ורעב , הוא הרי היה מנהיג מפלגת פועלי ארץ ישראל (מפא"י) זה העבודה של היום , אותה מפלגה בה יש אנשים כמו אופיר פינס( שמאל פניס :):):):)) שרוצים להוציא חינוך פרטי של דת מחוץ לחוק עד לגיל 18 ושלחו הצעות חוק בנושא

החרדים גם לא קדושים כמו שהם חושבים , חוקי ההלכה ברובם זה פשוט יריקה לתוך התנ"ך סליחה על הביטוי , ותכלס זאת אחת הסיבות למה אני שונא סוציאליזם בכלל ואני בעד הפרטת החינוך (אבל נגד הפרטה של הרבה דברים אחרים) תחת בקרה ממשלתית .

אגב זה לא יעצור את מי ששונא יהדות , הם יכולים לדוגמה כמו במדינות אחרות , לאמץ מהם את המוטו שה"דת" "ממוסחרת" (בגלל שכנסיות ובתי כנסת נאלצים לשלם מיסים ולתחזק את המקום , אבל זה לא פריע מהם לעשות סטריאוטיפים אחרים כרגיל) ומי שמצתרף לבית כנסת צריך לשלם להם דמי חבר או משהו

וזה לא עוצר קבוצה אחרת של אנשים שלא מספיק להם להתקיף את הדת הם מתקיפים את המוסר.
גל ההדוניסטים למיניהם והפדופילים...

Leo מנותק   הגב עם ציטוט