צפיה בהודעה בודדת
ישן 15-07-07, 22:02   #27
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ציטוט:
פורסם במקור על ידי - Idan -
אבל זה שווה את הנסיון לפחות, זה עדיף על לשבת בחיבוק ידיים. מה עם ההורים של גלעד שליט? תחשוב על זה, תנסה להיכנס לנעליים של השלטון, אתה היית יכול להסתכל להורים של חייל חטוף בעיניים ולהגיד להם: "טוב שמעו, הילד שלכם על הזין לי, אני לא אשחרר את האסירים האלה ולא אכפת לי כלום". כמובן לא במילים האלה, אבל ככה הדברים משתמעים.

אני מצד שני גם לא מצדיק את המהלך של אולמרט, אני נמצא בעמדה ככה באמצע בגלל זה אני בדרך כלל לא מגיב בנושאים כאלה, אבל זה סתם מקומם אותי לראות תגובות שנגררות כמו עדר, אני מוכן להישבע שחצי מהן במיוחד מצד החברים היותר צעירים פה, הן רק לשם התגובה וכאילו, "טוב גם אני בפנים בקבוצת הימנים הקיצוניים. בואו נהרוג את כולם".

יש כל כך הרבה אספקטים להתייחס אליהם שהשלטון אחראי עליהם, שזה פשוט שגוי לשבת בבית על כסא מול המחשב ולהכריז, "אה אני הייתי עושה ככה וככה, צריך את זה ואת זה, יאללה מלחמה! צריך מלחמה!" ואז אחרי המלחמה פתאום זה לא היה טוב שהיתה מלחמה. לכל צד יש יתרונות וחסרונות. המלחמה הביאה איתה חיילים מתים זכרונם לברכה, אבל הערים המופצצות בלבנון משאירות סימן חזק של נוכחות ישראלית, אולי עכשיו החיזבאללה יחשבו עוד פעם לפני ביצוע חטיפה. אולי בכלל המלחמה היתה מיותרת, אבל היי רגע, יש לנו חטופים מעבר לגבול, אז אולי בכל זאת?

בקיצור נראה לי הבהרתי את הנקודה.
המלחמה הביאה חיילים מתים מסיבה אחת שהם היתאמנו יותר על איך לפנות אנשים ושהם לא יתאמנו על זה ,הם לא יתאמנו בכלל למה היו הרוגים מהצפו?ן בגלל שלא הכינו את העורף בגלל שהשמן נתן תחושה של אופוריה ויצר תחושה של שאננות בזמן שהוא היתעסק בשחיתויות שלו הוא היה מלך השחיתויות אפשר ללכת עוד יותר אחורה על ברק ואיך הוא יצא מלבנון והשאיר את החיזבלה+מוצבי צהל על הגבול אז דיי לזיין בשכל צריך לדבר איתתם לתת להם צ'אנס מאז הסכם אוסלו לתת להם צ'אנס( אותו הסכם שהנשיא פרס יצר )אם על כל קאסם ההינו מגיבים בהורדת חשמל והורדת חצי עיר לא היה עכשיו לא ניסיונות לפיגועים ולא כלום ולא קאסמים