ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
מעניין שרוני ג'יימס דיו, ברוס דיקינסון, רוב הלפורד, ג'ף טייט, איאן גילאן, אריק אדאמס, רוברט פלאנט, ליין סטיילי, כריס קורנל ועוד הרבה חברה' מתחום המטאל נחשבים לזמרים בין הטובים במאה ה - 20... צרחות, הא? צרחות?!
תעשו לי טובה, מי שחושב שאמינם כשרוני אני לא מצפה אפילו שיידע להעריך כישורים ווקאליים טובים.
שלא לדבר על נגנים שהמטאל הצמיח - גיטריסטים יש יותר מדי (הכשרון של גיטריסט אחד כמו אינגווי מאלמסטין, רנדי רואודס או מרטי פרידמן שווה לכשרון של כל הדי ג'יים בעולם ביחד בערך).
ומתופפים או בסיסטים עוד אפשר איכשהו למיין...
מי שאומר "רוק" כנראה לא מבין הרבה כי בז'אנר הככלי שנקרא "רוק" יש תת ז'אנרים רחוקים מהמטאל כמו שמיים וארץ.
טראנסים זו מוזיקה שרק ילדים אוהבים.
|
כישורים ווקאליים טובים???????
אתה יודע מה בד"כ אני לא מגיב לדיונים האלה שלכם על רוק וכל זה אבל פה כבר הגזמת!!
תגיד לי..... איזה כישורים ווקאליים צריך להיות לבנדאם שכל מה שהוא עושה זה לגרגר ביצים לפני שהוא עולה לבמה כדי שהוא יוכל לצרוח כאילו משכו לו את הביצים וקשרו לו אותם לעמוד..
הסגנון הכי טיפשי ששמעתי!!! FUCK הוא כאליו נלחם עם הגיטרה.. מה אתה אידיוט תנמיך את הווליום של הגיטרה ולא תצטרך לצעוק יטמבל!!
כישורים ווקאלים עלק.. לא מבין מה אנשים מוצאים באשכרה חרא הזה... מה זה??? אפשר לרקוד את זה?? לא.. אפשר לשיר את זה?? לא !!! אפשר... להבין מה ה"זמר" שר שם על הבמה??? לא.!! מה כן אפשר לעשות זה לקחת גיטרה לפרוט על מייתרים כמו משוגע בלי קשר לכלום ולנענע את הראש כמו הכלב של הדשבורד...
ואתה עלק מזלזל באמינם??? תרשה לי לעשות פחחחחחחחחחחחחחח אחד ארוך...
אני לא הולך לנהל את הויכוח הזה כי כבר ניהלתי אותו 80 פעם אם חברים שלי אמרת את שלך ואני אמרתי את שלי...