כמוני כמוך אחי.. גמני עם פרופיל 72 ועם מסמכים להעלות את הפרופיל וזה בדיוק מה שאני הולך לעשות. הרבה חברים טובים שלי התגייסו כבר לקרבי לכפיר וצנחנים והיום חשבתי שאם לא יתנו לי דח"ש לנובמבר לעבור גיבוש שני של צנחנים אני אלך חזק על עוקץ או גולני במטרה להגיע לאגוז. ההבדל ביננו שלי יש מוטביציה..גם לך הייתה אבל משום מה הכול ירד לך אבל תסתכל על הדברים ככה-
קרבי זה קודם כל כבוד אתה יכול ללכת ברחוב בראש מורם בידיעה שאתה לוחם בשביל הארץ שלך..מגן על המשפחה והחברים שלך. דבר שני קרבי מכין אותך מצויין לחיים הפרטיים שלך..אתה הופך ליותר עצמאי יותר מחונך אתה לומד להסתדר עם דברים. דבר שלישי שלדעתי הכי מושך אותי לקרבי- זו חוויה. במקום ללכת ולפתוח ממטרות 3 שנים אתה יכול לעשות פעילויות מעניינות כלוחם, דברים שאחרים לא זוכים להם. ודבר רביעי אם אתה באמת מורעל (חבר שלי אמר לי שאומרים מורהל וזה ראשי תיבות של מוחדרת רוח הלחימה אבל זה די הזוי) אתה יכול להתקדם בדרג הצבאי ולהיות קצין. משהו שיכול לעזור לך אחרי זה בעבודות שתחפש כי יש לך כושר ניהול ופיקוד על אנשים.
אבל כמו שאמרת אם שום דבר מהדברים האלה לא מעלה לך את המוטיבציה באמת עדיף שלא תתגייס לקרבי כי כל האימונים והתנאים הקשים ישברו אותך לגמרי וקרו כבר מקרים שחיילים התאבדו כי הם לא עמדו בלחץ. אז קח את הזמן תחשוב ותראה באמת מה אתה רוצה.