ציטוט:
פורסם במקור על ידי מתן16
היא נחוצה אחי..לדעתי אל תוותר,תראה כמה השקעת! תגיד משהו,הכסף למכון והתוספים,זה הכל שלך? ז"א עבדת בשביל זה? כי אם כן אז אני ממש לא מבין איך אפשר לפרוש..
עריכה:אל תבין אותי לא נכון אחי,אני אוהב אותך לכן אני מוכיח אותך..לדעתי תשב תחשוב על זה קצת..תראה את ההודעות הקודמות שלך בקשר לצבא..לא היית מוכן "לבזבז" אפילו 6 שעות על הצו ראשון..
|
אני יודע,אני רואה עכשיו את האשכול שפתחתי מליפני כמה ימים ואומר לעצמי "אם רק היה אפשר להחזיר את הגלגל אחורה" ממש היתי אטום שכולם ניסו לעזור לי!
וכל מה שעבר לי זה "איך אני לא יעשה צבא" אפילו אמרתי דברים שמעולם לא עשיתי
כל זה בשביל לא להתגייס. אחרי שחזרתי לבית מהלשכה הרגשתי חרא אם עצמי, וכבר 4 ימים אני בקושי אוכל ויושב מבואס ומחכה רק להתקשר לשם כבר וליראות מה אני עושה..
בקשר למשקולות גם אני חשבתי בהתחלה כמוך אחי,ותראה לאן זה הביא אותי ..
נכון קניתי במלא כסף תוספים, ואת כמויות הפסטרמה,חזה העוף,הלחם,טונה,קוטג והלחם שאני מפרק כיכר עניין ביום(בלי עין הרע) וכל יום נוסע למכון במשך שעה וחצי לאימון וחוזר אחרי שעתיים של נסיעה לבית.. וכל זה בשביל מה ?

אפילו תוצאות אני לא רואה אז למה לי להמשיך ?..
בגיל שלנו אם אין לך גנטיקה כמו של אליאב קרייסלר אין לך הרבה לאן להגיע,אולי אחרי גיל 20 :closedeyes:
מה שחשוב לי כרגע, זה להחזיר לעצמי את העתיד, ולהתגייס אולי אחרי שאמרתי להם על התחלה שאני לא רוצה להתגייס הם באמת יבינו שאני סתם שיקרתי מהתחלה..
ייאלה לילה טוב.