צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-08-07, 08:12   #25
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

צודק באחת טועה בשניה.
בקשר לצבא אתה צודק, אין לי מה להרחיב כי אני הייתי מאלה שאיך שפתחת את הפוסט שאתה רוצה להשתמט רצה לבוא אליך הביתה להביא אותך באוזניים ללשכה.

בקשר לפיתוח גוף אתה טועה, אין סיבה שתפסיק להתאמן. אתה יכול פשוט להוריד ווליום מה הבעיה? במקום לאכול כל 3 שעות פשוט תאכל כמו בנאדם נורמלי וזהו, תישן כמה שאתה רוצה וכמה שאתה יכול [אני למשל כבר חודשיים על 6~ שעות שינה, הורדתי טיפה ווליום באימונים, התוצאות בהתאם אבל לפחות אני חי].
לא הכל שחור או לבן אחי, יש גם עוד צבעים ועוד וריאציות. אתה לא צריך לשבור את הכלים וזהו. זה לא או תחרות או להיות שחיף. אפשר גם להנות ולחיות את החיים ובד בבד לפתח מאסת שריר כלשהי, בסה"כ אני בטוח שאתה נהנה מהאקט עצמו של האימון, אין סיבה לוותר.

בקשר לחיטוב שעברת אני חייב לציין שמתן אתה מדבר שטויות. אחי לפני החיטוב בלי להעליב גיל [זה לא אמור להזיז לך כי אתה כבר לא נראה כמו שהיית נראה] היית נראה כמו ילד טיפוסי מארה"ב שחי כל היום על KFC ומקדונלדס. באמת שהייתה לך מאסת שומן עצומה וכשראיתי את החיטוב שעברת פשוט הייתי בשוק. בתמונה שיש לך בצד אתה נראה מצויין, איך אפשר בכלל להשוות בין מה שהיית מקודם לבין מה שאתה עכשיו תגידו אתם רציניים?? עברת פה את אחד החיטובים המוצלחים.

לסיכום, שיהיה בהצלחה בכל מה שתעשה, תעדכן
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט