ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
טירונות זאת טירונות...
הטירונות היום קלה מאי פעם , גם בארץ , וגם בעולם (למרות שמה שהולך במקומות כמו בריטניה זה בית זונות שלם)
ואת הדעה שלי לגבי משתמטים למיניהם כבר עיצבתי מזמן ...
אנחנו עוד לא הקמנו את המדינה הזאת , ואם לא יעשה החלק של כל אחד , אזי המדינה לא חייבת לת לו שום שוויון זכויות , שום שממוקרטיה , ושום שווייץ.
חוץ מזה בקשר לעניין של המחבלים : אזרחים ,
אז מה ההבדל בין אפור 95% לשחור בידיוק?
|
זה תלוי איך אתה מגדיר את "החלק שלו". האם החלק הזה צריך בהכרח להיות במסגרת הצבא? האם כל אדם במערכת הצבאית תורם בצורה שווה, או תורם בכלל, את חלקו מעצם היותו חלק ממנה?
חוץ מזה, למה אתה זורק הצהרות עם ניחוח רוסיה של פעם בצורה כזו כוללנית וחסרת רגישות? אתה מתיימר להכיר כל מקרה לגופו של כל אדם ששוחרר מהצבא? האם זה שיש קבוצה מסויימת של אנשים שמזייפים מחלות קשורה לשאר קבוצות האנשים ששוחררו מסיבות אחרות לחלוטין? ואם יש כמה סוגי אנשים ששוחררו מסיבות שונות מהצבא, למה כולם נכנסים תחת אותה קטגוריה מגמתית רוויית סטיגמות שנקראת "משתמטים"?
בכלל, למה הצבא משחרר אנשים שהוא טוען שהוא צריך? האם זה מחוסר יכולת לגיטימית לקחת על אחריות על האלה שנתוניהם לא מתאימים לסטנדרט הצבאי, או שמתוך צורך ליצור קבוצה אותה יהיה נוח לדחוק לשולי החברה "למען יראו וייראו?". אולי גם וגם?
אגב ליאו, ההצהרות האלה שלך לביטול זכויות האדם של אנשים ששוחררו מהצבא לא מתאימות לשנות האלפיים, ואני לא רוצה לומר לך מה הן מזכירות לי.