ציטוט:
פורסם במקור על ידי Sugarzaza
זה תלוי איך אתה מגדיר את "החלק שלו". האם החלק הזה צריך בהכרח להיות במסגרת הצבא? האם כל אדם במערכת הצבאית תורם בצורה שווה, או תורם בכלל, את חלקו מעצם היותו חלק ממנה?
חוץ מזה, למה אתה זורק הצהרות עם ניחוח רוסיה של פעם בצורה כזו כוללנית וחסרת רגישות? אתה מתיימר להכיר כל מקרה לגופו של כל אדם ששוחרר מהצבא? האם זה שיש קבוצה מסויימת של אנשים שמזייפים מחלות קשורה לשאר קבוצות האנשים ששוחררו מסיבות אחרות לחלוטין? ואם יש כמה סוגי אנשים ששוחררו מסיבות שונות מהצבא, למה כולם נכנסים תחת אותה קטגוריה מגמתית רוויית סטיגמות שנקראת "משתמטים"?
בכלל, למה הצבא משחרר אנשים שהוא טוען שהוא צריך? האם זה מחוסר יכולת לגיטימית לקחת על אחריות על האלה שנתוניהם לא מתאימים לסטנדרט הצבאי, או שמתוך צורך ליצור קבוצה אותה יהיה נוח לדחוק לשולי החברה "למען יראו וייראו?". אולי גם וגם?
אגב ליאו, ההצהרות האלה שלך לביטול זכויות האדם של אנשים ששוחררו מהצבא לא מתאימות לשנות האלפיים, ואני לא רוצה לומר לך מה הן מזכירות לי.
|
למה אני צריך רגישות? סך הכל רוב רובם המוחלט של המשתמטים הם ילדי שמנת רכרוכיים אבל כשירים לגמרי לשרת רק שזה לא "בזין שלהם" (או במקרה שפה , מפחדים על השרירים שלהם)
אתה לא רוצה לשרת? תקח את החפצים שלך ותעזוב !
הצבא יודע בעצמו את מי לקחת ואת מי לא, ומי שיש לו נכות כזו או אחרת מילא מקבל קצבאות מהמדינה אז דיי להתבכיין.
לשרת בצבא זה זכות , לא חובה.
אם אתה לא לוקח את הזכות הזאת , אין שום סיבה שהרוב הדמוקרטי(שכמו מוסרם של שוטים (מילה יפה בשביל להוציא פתגם), הדמוקרטיה יחסית)
אז אל תבכיין.
אתה מילא לא מתאים לשנות ה2000 ואתה בכלל לא רוצה להתחיל לשנות את הנושא שפתחת לדיון של מה אני חושב על אנשים שמצתדקים בסיסמאות העלובות האלה...
אנחנו בשנות ה2000 והאנושות נמצאת (פרט לטכנולוגיה) בחרא הגדול ביותר שהיא הייתה בו בהיסטוריה.
לא בראש שלי שמייקל לואיסים וכוכבים נולדים כאלה או אחרים , חרדים , עצלנים , אנרכיסטים מזן זה או אחר , עסקנים , סנובים עוד יחשבו שהם מקדמים משהו מוסרי כשהם משתמטים
ואנחנו שמשרתים נצא פאשיסטים פרימיטיבים.
אם ממגבלות כאלה או אחרות אתה לא יכול לשרת בצבא , שבקושי יש מספיק אנשים(ולא כל מיני רזרבות שומן מפגרות שמדברים עליהם)
זה בערך אותו דבר להיותך לא יכול להיוצ צלם פלייבוי ולקבל את הזכויות שתקבל מזה.
בקיצור , נוריד אותכם מהבועה על גבי מגדל השנהב שעליתם עליה..........
ואם תייללו בדרך , תקבלו זריקת טרנקויליזטור לגלוטוס מקסימוס.