ציטוט:
פורסם במקור על ידי שי345
תתחיל לקרוע את התחת בריצות אם יש לך יום סיירות בינואר אחרת לא תוכל לקבל גיבוש אם לא תעמוד בבוחן בר אור ברמה מספקת (ריצת 2000 כפיפות בטן מקסימום ב2 דקות ושכיבות שמיכה)
מסה לא תעזור לך להתקבל ליחידות העילית, תנסה להגיע לשילוב האידיאלי בשבילך, אני בכל מקרה ניגש ליום סיירות כרגע עושה בשבוע 40 קילומטר בריצה מחולקת. ותאמין לי אחי אני הייתי על משקל של 106 קילו וזה לא נתן לי כלום בסופו של דבר, בפעם הראשונה שהתחלתי לרוץ, אפילו ריצת 2000 לא סיימתי, ובפעם הראשונה שסיימתי עשיתי ב12 דקות, כיום אני 92 קילו ורץ ריצת 2000 ב8 דקות, אפילו פחות, וסוחב בקצב גבוהה גם ריצות הרבה יותר ארוכות (החל מ4 ל10 קילומטר).
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה אם תרצה להתייעץ איתי אני אוכל לעזור לך אם תרצה.
בסופו של דבר, הכל בראש וכמה אתה שרוט על הצבא ומוכן להגיע ליחידה הזאתי, אני קורע את עצמי ומקווה תוך חודשיים להיות על 88 קילו ולסיים ריצת 2000 ב7 וחצי (נראה לי זה עומד להיות שיא עולם בריצה במשקל כבד :d )
יום טוב,
שי
|
אני בדיוק עוד 26 יום יש לי פגישה אם גיל בינתיים אני מפציץ תמסה אחי אני לא רוצהלהפסיק תתפריט באמצע ואז אני מתחיל ליקרוע תתחת בריצות עכשיו אני בערך עושה 8 וחצי- 2000 ואפילו פחות ו 86 כפיפות בטן בשתי דקות אני מסוגל אפילו יותר ו76 שכיבות סמיחה אני מצליח כרגע איזה 65 עד אז אני יצליח איזה 80 90 אני מאמין
ואני יתאמן אם אח שלי שיקרע לי תתחת

בהצלחה לנו אחי!