צפיה בהודעה בודדת
ישן 09-09-07, 15:30   #22
Moshe
Banned
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 4,866
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gil-Nissim
לצערך כן כואב לך הלב, ואני אומר את זה מהצד משה,לא כדי ליפגוע בך.
בזמן האחרון יש לך הרבה הודעות עם עקיצות קטנות לגיל גרנות...
אני שמתי לב אבל לא רציתי להעיר לך על זה, יש הבדל בין לתת דעה ובין לנסות ליפגוע בגיל.
אחרי הכל זה לא משנה כמה כסף הושקע, העיקר שניפתח עוד סניף!

אם לא נאה לך פשוט מאוד אל תגיב בפורום ואל תנסה ליפגוע לגיל בשם.
ועוד דבר אל תגיד לי איפה אמרתי וכו'... תעשה סריקה קלה להודעות שלך ותראה את התוגבות שלך והעקיצות על חנות האתר ועל גיל גרנות.
אולי ואולי לא.
ממש לא כואב לי הלב כי אין לי במה לקנא אני לא מעוניין לעסוק בתחום ולא מתיימר להיות אחד כזה.
פשוט מעצבן אותי לראות מספרים מצחיקים באינטרנט כדי שזה יראה WOW אבל בעצם זה הרבה פחות , אז סבבה פתחו סניף חדש , למה סתם להקצין כדי למשוך לקוחות ? , למה כל השטויות האלה יש מספיק לקוחות ומספיק פירסום (חוזי פירסום עם אופטימום , MRM , צ'מפיון [המבין יבין]) , שיביאו לגיל מלא לקוחות גם בלי ההקצנות והשטויות.
עזוב זה אולי כי אני יודע יותר מדי ואם ממש הייתי רוצה להשמיץ ולעקוץ זה כבר היה נעשה ממזמן והייתה פה מהומה מטורפת.
אני מאוד מכבד את גיל כמה שנראה לך שלא , ומאוד מעריך אותו כבן אדם נכון שישנם דברים שאני לא מסכים איתם [במיוחד עקרונות התזונה], ולכן אני אומר חלק מהדברים בפורום ונותן עצות לשיפור.
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט