צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-10-07, 18:14   #49
look
חבר פעיל

הסמל האישי שלlook

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
ואתה
לא חייב
ללחוץ אנטר
אחרי כל
כמה מילים
כדי שתהיה לך הודעה ארוכה יותר, וחבל שאי אפשר לנהל איתך שיחה נורמלית בלי שתעקוץ כמו ילד מפגר. אם כבר אתה עוקץ, אגב, תדאג שזה יהיה בצורה אינטיליגנטית.
אם תקרא את ההודעות הארוכות שלך שוב, בטח תשים לב שאפשר לסכם כל הודעה שלך בשני משפטים. רוב ההודעות שלך חסרות תוכן.
למה אתה עבריין מקלדת? בויכוח הזה קיללת על הדרך את כל מי שלא מסכים איתך, ואתה מדבר איתי על פוזה?? מצחיק שלכולם יש פה גדול כשמדובר בפורום. צא מזה, השמות שהזכרת לא כאלה דגולים. לא אכפת לי שאתה גרופי שלהם, וכנראה שהיית גם מוצץ להם אם היתה לך אפשרות, אבל זה באמת לא מעניין אותי. הם פשוט לא כאלה טובים. אותו דבר לגבי ביגי (שלא מתקרב מבחינת מכירות לטופאק, אין לי מושג מאיפה הבאת את זה, ושוב, אני לא אומר שמכירות זה הקריטריון הכי חשוב בהתיחסות לדיסק). אתה יכול להמשיך לבכות כמה שאתה רוצה, מבחינתי טופאק הכי טוב, ואני לא היחיד.

רק לשם הבהרה, אני דווקא כן אוהב את האמנים וההרכבים שהזכרת, שלא יהיה פה ספק.
אני קיללתי ?
ההודעה היחידה שקיללתי בה הייתה האחרונה שלי. העקיצות לא היו שלי אלא שלך ושל חברך, עקיצות לדוגמא "תקנה מערכת סטריאו ותקשי למוזיקה אמיתית", "יא טבע", "גרופי", "כותב כמו פאקצה" וכו'. שלא נדבר על זה שאני מאשים אותך בפוזה של אנדרגראונד ואתה ישר "אתה פוזה, כי אתה הולך אחרת". אני הולך אחרת כי נמאס מהמושפעות הזאת של אחד מהשני.
שים לב שאתה עובר מנושא לנושא אחרי שאני מוכיח לך שבהכל יש יותר גדולים מטופאק, או לפחות כאלה שמשתווים אליו ללא ספק.
בהתחלה לקחנו מכירות, אחרי זה להיטים והשמעות. ובשלושתיהם יש יותר טובים ממנו.
אתה מאשים אותי בגרופיות כשבעצם אתה מהלל פה את טופאק כאילו היה משהו. שים לב למילים שלך פעם הבאה. שים לב למה שאתה עושה לפני שאתה מאשים אותי באותם דברים כאילו כלום.
ושים לב שעם ההודעות שלך ענית פחות ופחות לגבי טופאק, ויותר לגבי ולגבי איך אני.

אני לא מאשים אותך, זה מאכזב לראות שמי שתפסת ממנו בסוף לא כזה גדול כמו שנראה.
look מנותק   הגב עם ציטוט