צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-10-07, 18:41   #2
look
חבר פעיל

הסמל האישי שלlook

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
התחלת בגישה מתנשאת שרק אתה יודע את האמת כי אתה "יודע" שטופאק לא קרוב להיות הגדול מכולם, וכולם טועים חוץ ממך. אח"כ עברת לעקיצות על מה שאני יודע בתחום, ובקיצור - זה לא התחיל בהודעה האחרונה שלך. אני לא אחראי למה ששאר האנשים מגיבים לך, אני לא מכיר אותם בכלל.
איפה הוכחת לי בדיוק בכל אחד מהנושאים?! במכירות לא רבים בכלל הראפרים שעקפו את טופאק במחינת מכירות, והראפרים שכן עקפו אותו לא נמצאים בין אלה שאתה הזכרת. להיטים והשמעות? מתי נכנסנו לנושאים האלה בכלל? הפעם היחידה שהזכרתי את הלהיטים היא מתי שאמרתי שלטופאק אין רק להיטים חד פעמיים אלא עשרות שירים גדולים. זה לא נקרא להיכנס לנושא. אני מהלל את טופאק רק כי אתה מזלזל בו מלכתחילה.

אתה מודע לעובדה שאתה לא באמת יכול להוכיח בנושא הזה כלום, כי הוא מבוסס על טעם, נכון?
המקסימום שאתה יכול לעשות הוא לנסות לשכנע אותי לאמץ את הדיעה שלך, אתה לא יכול להכריח לחשוב שטופאק הוא לא הגדול מכולם לטעמי. אתה באמת מאמין שהצלחת לשכנע אותי עם ההודעות החסרות תוכן האלה? הדיעות שלך, כמו שלי, מבוססות על טעם, אז מה הטמטום שאתה חוזר עליו בכל הודעה שאתה מוכיח לי משהו?
לא נמצאים ?!
אתה פאקינג לא קורה את ההודעות שלי ?
ביגי - הגיע לדיימונד וטופאק לא
אמינם - הגיע לדיימונד וטופאק לא.
אתה נתת את הדוגמא שלטופק יש עשרות אם לא מאות להיטים ואני נתתי לך דוגמא לאנשים עם בדיוק אותה כמות אם לא יותר:
סנופ, אמינם, ביגי.

פה הראתי לך אנשים שעקפו אותו במכירות והגיעו לאותו כמות של להיטים אם לא יותר.
מעכשיו בוא נרד מאישיות, יאללה עובדות יבשות. תראה לי שלמרות מה שכתבתי, לפי העובדות היבשות, טופאק עדין הגדול מכולם.
look מנותק   הגב עם ציטוט