צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-10-07, 20:03   #62
look
חבר פעיל

הסמל האישי שלlook

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shahaflol
CL Smooth
Wu Tang
De La Soul
Mos Def
A Tribe Called Quest
Beasty Boys
Sugarhill Gang
דיברתי על השמות האלה. לא ידוע לי שביגי הגיע לדיאמונד, וגם אם כן, כמו שאמרתי - לא רבים הראפרים שעקפו את טופאק במכירות.
סנופ דוג? אתה צוחק עליי? גם אם הוא כן עקף את טופאק במכירות, זה בזכות השנים האחרונות שבהם טופאק כבר לא בין החיים, והוא הדרדר לפופ. הסגנון של סנופ דוג השתנה לחלוטין, זה כבר לא ראפ, זה כמו בריטני ספירס, מה שלא קרה לטופאק בשום שיר שלו, וכך קרה גם לאמינם קצת.
מבחינת ליריקה, פרט לכמות שירים מאוד מוגבלת של אמינם, טופאק מתעלה עליו. לא ראיתי אמן שמתקרב לטופאק מבחינת ליריקה וביצוע.
סנופ לא התעלה במכירות אלא בכמות להיטים. או לפחות השווה את הכמות של טופאק. ועל זה אין מה להתווכח אפילו אני בטוח שאתה יודע את זה במאה אחוז.
כל השאר, לא אמרתי שהם עקפו אותו במכירות אלא שהם יותר טובים, אבל אמרנו נרד מזה כי זה עניין של טעם. ואי אפשר כל כך להשוות את שוגרהיל לפאק כי בתקופת שוגרהיל היפהופ היה הדבר האחרון ברשימה.
הביצוע של טופאק מדהים, אבל שוב, ביצוע זה עניין של טעם. אני למשל מאוד אוהב את הפלואו והביצוע של רדמן.
ליריקה ? לפאק אין כזאת ליריקה מדהימה. פשוט הוא הראשון שהתחיל לדבר על הנושאים האלה.
לא הוו, לא שוגרהיל ולא השאר דיברו על זה לפניו. זה שהוא היה הראשון לדבר על נושאים כאלה של עוני, שכונות מצוקה, אפליית כושים וגזענות לא עושה אותו לליריסיסט הכי טוב.
look מנותק   הגב עם ציטוט