צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-10-07, 21:05   #15
XxX-DriX
חבר פעיל

יוו אתם לא מבינים איך אני משתגע פה חח...
הלכתי היום למכון שוב והיה מאמן אחר,(רציתי לדבר עם המאמן הקודם שלי על למה הוא הביא לי AB כשאני יכול להתאמן 3 פעמים בשבוע,וגם למה בכל התרגילים אותם סטים ואותם חזרות...בכל אופן היה שמה מאמן אחר הפעם והסברתי לו את המצב,אז הוא בנה לי באיזה 3 דקות תוכנית של fbw....עכשיו התוכנית הזאת מוזרה רצחח,יש לי שמה תרגיל אחד!! לכל קבוצת שרירים והיא לוקחת בערך 40 דקות....
הינה התוכנית:

חזה:
לחיצת חזה כנגד מכשיר:4X10

גב:
פולי עליון כנגד מכונה 4X8

כתפיים:
לחיצת כתפיים:3X12

יד קדמית:
כפיפה בישיבה עם שיפוע 2X15

יד אחורית:
2X15 kickback

בטן:
כפיפות בטן 3X20
אלכסונים:2X30

רגליים:
לחיצת רגליים 4X10

עכשיו התוכנית הזאת נראית לכם הגיונית? FBW 3 פעמים בשבוע,תרגיל אחד לכל קבוצת שריר??
בהשוואה לתוכנית הקודמת שהיא AB התוכנית הזאת דלה רצחח....
עוד משהו שמוזר לי,המאמן החדש גם אמר לי שלא צריך להחליף תוכני, אחרי ששאלתי אותו כל כמה זמן כדאי להחליף תוכנית,כי עם תוכנית טובה אפשר להשאר המון זמן....
זה נשמע לי ממש ממש מוזר...
זה גם נכון שבשביל עלייה במסת שריר זה "80% לאכול 20% אימונים?" (זה גם משהו שהוא אמר לי)

לא שאני מבין כל כך גדול בנושא אבל לפי מה שפעם קראתי איפשהוא,הגישה שלו דומה יותר לשל פאוורליפטר...יש מצב שזה מה שהוא נתן לי תוכנית אימונים לפואארליפטר?,פשוט לא נראה לי הגיוני שאני אגיע לאותם תוצאות עם תוכנית כזאת כמו שהייתי מגיע עם הAB שפירסמתי בהתחלה....
שמישהו בבקשה יגיב אני ממש אובד עצות....
אולי עדיף כבר לקחת תוכנית מהאתר של ישראלבודי וזהו?

נ.ב.

אם אני רוצה לעלות קצת במסה ואז להשאר באותה המסה,אני גם אצטרך לשנות תוכנית? או שלא צריך לשנות תוכנית בין מסה לחיטוב?
XxX-DriX מנותק   הגב עם ציטוט