ציטוט:
פורסם במקור על ידי Logout
חח איפה את חיה שאת רואה את זה ככה? כל האימוהים הולכים עם סקיני שחור כל הזמן אני רואה פה...הדבר הכי מגעיל שיש..
* וכן כולם שם שוקלים 40 קילו גג..(זה בהנחה שהם מטר 90 כן? =0 ) קיצור שחיפים אחושרמוטה...אבל שיעשו מה שבזין שלהם כל עוד הם לא מיתקרבים אליי
|
הבעייה שהם כן.
גם לי אין בעייה עם ג'וקים כשהם מחוץ לבית שלי אבל הם לא מבינים זכויות רכוש , הבעייה היא שהמוח שלהם לא מבין את זה . אני לא שונא אותם : אני במקרה הגרוע ביותר מתעצבן מההתנהגות שלהם כמו שאני מתעצבן מההתנהגות של זבובים או יתושים, הם לא עושים זאת מתוך בחירה או רציונליות כלשהיא לכן אין טעם לשנוא אותם כמו בני אדם ששקלו משהו בעצם.
לדוגמה : ערבים אני "שונא" כשהם קוראים לישראל פלסטין ומנסים לגנוב לי את הטלפון כשאני נמצא בצפון בתים-יפו , הם בני אדם שמסוגלים לבצע החלטות רציונליות ברמה שאני מסוגל. לכן אני מקבל רגשות של שנאה כלפיהם בגלל ההתנהגות וה
דעות
האימו לעומת זאת חי מאינסטינקטים ומערכת מורכבת של רמזים חברתיים ותופס את העולם אחרת לגמריי , המוח שלא לא מסוגל לתפוס לוגיקה פשוטה למרות שחלקם מסוגלים לדוגמה לתפוס מספרים או מתמטיקה הם עדיין לא בידיוק בני אדם.
ההתנהגות שלהם היא לא אשמתם בגלל שהיא נובעת מאינסטינקטים שמקודדים אצליהם מלידה ברגע שהם נדבקים מאימוים אחרים ולא ממחשבה והגיון
מעין תת זן של ערפדים\זומבים