בגדול אני מתעב סוג תוכניות דוגמת החרטא הזאת ששודרה אתמול.
אני טוען שעצם זה שערוץ 2 האכיל אתמול את הצופים האומללים שלו ב"כישרון או", ואחר כך הפארסה הנוראית הזאת שנקראת "מונית הכסף" - זו הוכחה שקברניטי הערוץ הזה אשכרא חושבים שעם ישראל הוא קבוצת דבילים שניתן להשתין עליה ולספר שזה גשם.
במקום להשקיע בהפקות מקור כמו מרחק נגיעה או מעורב ירושלמי או בנות בראון, נותנים שוב ושוב את אותן תוכניות תת רמה - וגם אייל קיציס שאני אוהב אותו בארץ נהדרת - פתח איתי חשבון עם ההתבזות שלו הקיץ בהאם אתה יותר חכם.
פשוט דרגה חדשה של תת רמה, לא יאומן איך תמיד יורדים יותר נמוך.
מה שהערוץ הזה עושה זה להפיק תוכניות בגרושים, ולהרוויח הרבה כסף מרייטינג ופרסומות, תמורת מינימום השקעה.
בקיצור: שלא יעבדו עליכם.
ובכל זאת כשאחד משלנו מופיע, אני מניח בצד לרגע את האידיאולוגיות שלי, ועובר לפרגן לחבר בקהילה. אז אור אחי, שיחקת אותה, נראית מעולה כמו תמיד, וייצגת אותנו בכבוד.
הייתי גאה בך, אפילו קראתי לאשתי שתראה.
אגב, אתה נראה מעולה באוף סיזן, אם אני הייתי מעז להופיע מול קהל בשייפ של אוף - כנראה שהיו מזמינים לי משטרה (היו צריכים תחנה שלמה כי אני ממש חזק עכשיו).
אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה
סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
|