אשכול: רצח רבין ???
צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-10-07, 13:16   #4
dror
חבר פעיל

הסמל האישי שלdror

ציטוט:
פורסם במקור על ידי kaga
כי ביבי הוא :):):):) שדואגת רק לעצמה כמו כל פוליטיקאי במדינה כולם ליבי (ליבי וביבי חחח). ההוכחות לכך (ממה שאני זוכר):
1. לפני הבחירות כשרצו הפרסומות של המפלגות ביבי כזה מבקש מכל אזרח להצביע בו למרות שהוא הזיק לאנשים עם הקיצוצים וכו"... כיאילו הוא ביקש סליחה שיצביעו בעדו. אני בחיים לא הייתי עושה בושות כאלו. אבל הוא הלך על זה כי מדובר בכסף.
2. בפרוץ מלחמת לבנון השניה ביבי נתן תמיחה מלאה באולמרט על כך שהוא ישר התחיל את המלחמה בלי לשאול שאלות. כעבור שנה (ז"א היום) ביבי מגנה את אולמרט על כך שאולמרט התחיל את המלחמה.
זו דוגמאות קלאסיות.
אם ביבי לא היה עושה רפורמות כולנו ההינו בבוץ כמו אז (אתה חושב שהוא עשה את הרפורמות האלו הוא לא ידע שזה יעלה לו בתפקיד הפוליטי שלו אז אתה הוזה ) כל מה שביבי עושה התקשרות עולה עליו ואתה כמו כל כל פתי אשקרה מאמין וחוזר על סיסמאות של התקשורת תזכר איך הוא קרה לעזה חאמסטן והתקשורת עלתה עליו וצחקה אבל פיתאום לאחר ההפיכה גם התקשרות משתמשת במילה הזאת למה ביבי לו ניער להם אם זה מול הפרצוף?ביבי לאחר רבין הרגיע את האזור לא כמו ברק הפחדן אם ביבי כל כך גרוע למה הוא מקבל 40 מנדטים לפי סקרים ??אתה יודע למה כי העם כם הבין את זה אפילו איך הוא הלך לבחירות אם הנושא הביטחוני ואמרו שהוא סתם רוצה להפחיד

ולזה שאמר שההתנתקות עזרה תגיד דבר 1 באמת אחי אני קטלתי כבר הרבה אנשים ושיניתי להם את כיוון החשיבה אז יאללה תגיד דבר אחד טוב שההתנתקות עשתה טוב לעם