ציטוט:
פורסם במקור על ידי dror
אתה באמת חושב שהפיגועים נעצרו בגלל שנתנו את גוש קטיף כה ומה אם הגדלת טווח הקאסמים אחי אתה הוזה הסיבה היחידה ששרון הגה את התוכנית הזאת היא כדאי לצאת ממשפט אתה בן אדם מוזר הם כל משרדי הביטחון רמטכל שר ביטחון אומרים שבעזה יש יותר נשק מאשר לפני ההתנתקות פי 5 יותר ששרון הגאון שלך נתן את ציר פילדלפי אתה בן אדם מוזר ומה אם עלות התוכנית ?מאיפה הופיע לממשלה פתאום סכום של 4 מילארד וחצי שקל אה ?שבסוף פרחו ל 9 מילארד ועוד ממשיכים לגדול לא עדיף לתת את זה לחוליי סרטן או לניצולי שואה??
ואני גר באריאל גם מוקף ערבים אז גם אני מתנחל פנדומליסט שאם ירצו לפנות אותי מהבית ואני ירצה להגן עליו היקראו לי מטורף בחדשות ואנשים כמוך יקנו את זה
|
ראשית הכל, אמור לי את הסיבה לכך שהפיגועים נפסקו כי ממה שאני זוכר לא היה גל פיגועים כזה (ברוך השם) כמו בזמן ההתנחלות בעזה.
שנית, מעניין לי את הזין ואת שק האשכים השעיר שלי כמה נשק יש שמה. מה הם יעשו איתו- מתקפה? :):):):) יעופו עליהם כאלה טילים. קאסמים? (ד"א ישראל אשמה שיש להם קאסמים וזה לא קשור להתנחלות אלא כי ישראל מספקת להם את הציוד להכנה בעקיפין)- זה שממשלתנו פלצנית מסריחה שמפחדת מכל דבר בלי לשאול את רשות ארצות הברית- זה כבר עיניין אחר. אני חוזר: היינו צריכים לצאת ולכבות חשמל מים וכו"... ככה הם היו מקבלים את מה שהיה מגיע להם.
ד"א את הכסף שאמרתה אף פעם לא יביאו לניצולי שואה או לחולי סרטן, כי זה ישראל- אפילו אם יהיה כסף הוא ילך לכיסים פרטיים. אם כבר מדברים על כסף, האם זה לא עולה כסף לספק את עזה בחשמל, מים, לחם ועוד? לבנות בתי כלא מיוחדים בשבילהם- על חשבון המיסים? האם זה שווה לשלוח חיילים שיגינו על חבורת מתנחלים כדי להגן עליהם וזה תחת סיכון חיים? להסתכן כל פעם שיחדור מחבל לארץ ויתפוצץ? האם כסף שווה את החיים? אולי בישבילך.
לבסוף, אל תחשוב שאני מאמין לתקשורת בכל דבר כי זה לא סוד שהתקשור זה הגיס החמישי במדינתנו.
עכשיו אני יביא לך שאלה רטורית:
אם אתה נסעתה בנגב, אתה בוודאי ראיתה את כל הבדואים בישובים לא חוקיים בין באר שבע לבערך עד לכור הגרעיני (למרות ששנה שעברה כשנסעתי לאילת ראיתי כמה יישובים לא חוקיים אחרי הכור. הממשלה שלנו כבר הכירה בהם, בנתה להם גשרים (אבא שלי מעריך שכל גשר עולה כמיליון ש"ח), בנתה בתי ספר, קיוסקים, טלתה שלטים עם שמות הכפרים ועוד... השטח שבו הם מתיישבים הוא עצום לא רק מבחינת האורך אלר גם רוחב. זהו שטח ישראל אך הוא אבוד למדינת ישראל מבחינה מעשית כי אם אתה תכנס לאזורם (הכוונה שתסתה מהכביש) יהרגו אותך אלא אם אתה מוזמן לשם ע"י אחד הערבים (אבא שלי היה שם). כפי שאתה רואה הם המתנחלים פה בארץ ולא המתנחלים היהודיים האנשים האלה ברובם לא עושים כלום אלא חיים על גניבות ופשיעה.
למה לא להביא את המתנחלים מעזה שיתנחלו בנגב? בתנאי שיעודדו אותם ע"י הורדת מיסים ועוד... אתה לא חושב שזה יותר חשוב מעזה המחורבנת שאף אחד בעולם לא צריך?